Vrijwilligers

Beteken je graag iets voor een ander? Haal je voldoening uit warm, persoonlijk contact? Vrijwilligers zijn onmisbaar voor ouderen die zorg nodig hebben. En dus ook voor Zinzia. Als vrijwilliger maak je vaak net dat extraatje mogelijk. Een wandeling maken. Een spelletje doen. Met een kop koffie de krant doornemen. Dingen die de dag van onze bewoners kleur geven.

Vrijwilligerswerk is leuk en bevredigend. En het hoeft niet eens veel tijd te kosten. Als je af en toe een uurtje overhebt, kun je al veel betekenen. Een fietstocht maken, een boek voorlezen. Helpen in het internetcafé, bij de kerkdienst of in de bibliotheek. Kleine dingen die vaak een groot effect hebben. Want veel mensen leven door simpel contact helemaal op.

Vacatures
Bij ons zijn mensen die iets voor een ander willen betekenen altijd welkom. Soms zoeken wij ook specifieke vrijwilligers. Daar hebben wij aparte vacatures voor.
Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Interesse?
Heb je talenten of hobby’s waarmee je een andere bijdrage kunt leveren? We bespreken graag de mogelijkheden! Wil je meer informatie over vrijwilligers werk? Of wil je ons graag als vrijwilliger komen helpen? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Velden met een * zijn verplicht.

 

Afspraken
Het is belangrijk dat je vrijwilligerswerk doet dat je ook echt leuk vindt. Daarom bespreken we vooraf goed wat je interesses en mogelijkheden zijn. We maken heldere afspraken en stellen een vrijwilligerscontract op. Dat geeft je bijvoorbeeld recht op reiskostenvergoeding en een verzekering. Heb je ondersteuning of training nodig om je werk met plezier te kunnen doen? Ervaren vrijwilligers en medewerkers helpen je graag.