Vakantiekrachten

ZIN IN EEN LEUKE VAKANTIEBAAN IN DE ZORG?
Ben jij bezig met een zorgopleiding of een opleiding op gebied van welzijn of activiteitenbegeleiding? En wil jij in de vakantie wat bijverdienen? Als je bij ons vakantiewerk doet breng je wat je geleerd hebt direct in praktijk. En je geeft samen met ons het leven van onze bewoners meer kleur!

Vakantiewerk in de zorg
Als Helpende help je met de dagelijkse zorg van onze bewoners. Je zorgt voor een veilige en gezellige leefomgeving.
Als Verzorgende bied je de bewoners de dagelijkse verzorging en ben je verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de zorg. In dat kader draag je mede zorg voor de uitvoering van het zorgplan.
Als Verpleegkundige coördineer en verleen je zorg op basis van het persoonlijke zorgplan van onze bewoners. Je voert verpleegtechnische handelingen en EVV (eerste verantwoordelijke verzorgende) taken uit. Wat wij van jou vragen:
Jij bent een student of afgestudeerde met een opleiding in de zorg voor Helpende (niveau 2), Verzorgende (niveau 3) of Verpleegkundige (niveau 4 of 5). Verder ben je enthousiast en flexibel. En je vindt het een uitdaging om wat je geleerd hebt in de praktijk te brengen.

We zoeken vakantiekrachten in de zorg op al onze locaties:

  • Oranje Nassau’s Oord in Wageningen
  • Rumah Kita in Wageningen
  • De Lingehof in Bemmel
  • De Rijnhof in Renkum

Vakantiewerk als welzijnsmedewerker
Als welzijnsmedewerker begeleid je zelfstandig een groep bewoners van de somatische (met soms psychogeriatrische grondslag) afdeling. Je ontwikkelt en coördineert activiteiten op basis van de behoefte van onze bewoners. Je ondersteunt bij de maaltijden en je brengt structuur aan in de dagbesteding van onze bewoners. Je werkt in ons verpleeghuis speciaal opgezet voor Indische en Molukse ouderen in Wageningen. Wat wij van jou vragen: Je bent een student SPW (niveau 4), Activiteitenbegeleiding (niveau 4) of MMZ (niveau 4). Je zit minimaal in het 2e jaar van de opleiding. Verder ben je zelfstandig, creatief en kan je je goed inleven in een ander. Het is een pre als je al stage-ervaring hebt in de begeleiding van deze doelgroep. Je werkt op een afdeling samen met de verzorgenden en de woonzorgbegeleider.

Wat bieden wij?
De uitbetaling van het salaris gaat volgens de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg en is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Aan iedere nieuwe medewerker wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Solliciteren
Ben jij geïnteresseerd in een leuke vakantiebaan? Vul dan het Sollicitatieformulier volledig in. Voor meer informatie bel je met HR Service op telefoonnummer 0317-364220 of mail je naar vacatures@zinzia.nl. Algemene informatie over onze organisatie vind je op deze website.