Bewegingsagoog Revalidatie

Vind je het leuk om ouderen in beweging te brengen? Heb jij een coachend talent? Sluit dan aan bij ons geriatrisch revalidatieteam en help ons revalidanten actief in beweging te zetten.

Locatie:               Wageningen en/of Bemmel, revalidatieafdeling
Uren:                   16-32 uur per week voor de duur van een jaar.

Eventuele verlenging of vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden.

Wat ga je doen?

Op onze geriatrische revalidatie (GRZ) bieden wij revalidatie aan kwetsbare ouderen. Voor terugkeer naar huis en het daarbij nodige herstel speelt functioneel bewegen een belangrijke rol. Daarom zijn wij op zoek naar een bewegingsagoog die op een aansprekende en therapeutische wijze onze revalidanten kan activeren.

Op de revalidatie tref je verschillende doelgroepen, waaronder: trauma, orthopedie, neurologie en complexe multi-problematiek met onder anderen cognitieve beperkingen. De activiteiten die jij op deze doelgroep afstemt zijn gericht op het activeren en optimaliseren van het bewegingsgedrag, bewegingsvaardigheid en het herstel van de aanwezige beperkingen. Wij speken over een therapeutisch klimaat waarbij wij onze revalidanten coachen om voldoende te oefenen, zelfstandigheid te bevorderen en eigen regie te nemen.

De bewegingsagoog is een nieuw functie en zal organisatorisch gepositioneerd worden in het zorgteam in contact met het multidisciplinair behandelteam. Er is een nauwe samenwerking en afstemming met de fysiotherapeuten van de afdeling.

Activiteiten waar je aan kunt denken zijn:

  • activering van bewegen bij individuele revalidanten
  • beweeggroepen op de afdeling
  • activeren bij ADL momenten zoals de maaltijd in de woonkamer
  • ondersteuning bieden bij activiteiten van de fysiotherapie
  • seniorenfitness in de fysiotherapie oefenzaal
  • op termijn stagebegeleiding van studenten bewegingsagogie

Jouw kwaliteiten

Je bent een enthousiaste, sportieve en stevige persoonlijkheid. Je hebt een duidelijke visie op je vak en je kunt zelf een bewegingsagogisch plan opstellen. Tijdens je werk heb je oog voor veiligheid. Je kunt zowel goed zelfstandig werken als samenwerken met je naaste zorg- en behandelcollega’s. Je kunt makkelijk omgaan met mensen met cognitieve problemen en hebt affiniteit met het werken met ouderen.

Wat vragen wij?

Je beschikt over een mbo 4 diploma op het gebied van sport en bewegen met het profiel sport en bewegingsagogie (BAG).

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste revalidatieprofessionals
  • Een salaris van maximaal € 2.870,58 per maand (functiegroep 40) bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van scholing.

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende baan? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erwin van der Leeden op telefoonnummer 06-10286010.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 19-009 tot 22 februari 2019 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl.

Over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen!