19-021 Ergotherapeut oproep

Kom jij onze afdeling paramedici versterken met jouw enthousiasme, visie en flexibiliteit?

Locatie:               voor alle locaties van Zinzia Zorggroep
Uren:                   oproep voor de duur van een jaar met mogelijke verlenging

Wat ga je doen?

Als ergotherapeut ben je werkzaam op de paramedische afdeling binnen het Expertise- en behandelcentrum. Je bent onderdeel van het multidisciplinaire zorgteam en lid van het Zinzia brede team ergotherapie. Je hoofdtaak bestaat uit het behandelen van ouderen met complexe problematiek, zowel intramuraal als extramuraal. Vanuit je vakgebied lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de zorgverlening voor onze doelgroep.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde HBO opleiding Ergotherapie
  • Geregistreerd in het kwaliteitsregister
  • Je hebt stage-ervaring of werkervaring in een verpleeghuis met zowel revalidatie, somatische als psychogeriatrische cliënten en in de eerste lijn. Bedenkt creatieve oplossingen en bent innovatief.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs, de beschikking over een auto is een pre.
  • Je sluit aan bij onze kernwaarden en voldoet aan de functiespecifieke competenties voor paramedici: initiatief, kwaliteitsbewustzijn, probleemoplossend vermogen en goede uitdrukkingsvaardigheid.

Wat bieden wij?

  • Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.021,18 per maand (functiegroep 55) bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
  • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.

Ben jij geïnteresseerd in een uitdagende baan? Bij Zinzia krijg je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rody Hendriksen, ergotherapeute, via telefoonnummer 06-24933268 of Hanneke Batenburg (Hoofd Paramedici) 06-22876676.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 19-021 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl.

Over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen!