Dit jaar organiseert Rumah Kita voor de 59e keer de Pasar Malam. Zoals elk jaar wordt deze gehouden op de derde zaterdag in juni, dit jaar op zaterdag 16 juni van 10.00 – 18.00 uur. Geniet van lekker eten, dans- & muzikale optredens en kom shoppen bij verschillende stands waar oosterse producten worden verkocht. Iedereen is deze dag welkom. De toegang is gratis!

Om 10.30 uur wordt de Pasar geopend door de heer van Rumund (Burgemeester van Wageningen) en Patricia Bender (Regiomanager Zinzia Zorggroep). Om 11.00 uur geeft hoofdgast cabaretier Ricky Risolles  een speciaal optreden. Tussen 10.00 en 18.00 uur kan iedereen genieten van heerlijk Indisch eten en snacks. En natuurlijk zal de Tjendolkraam niet ontbreken.

Bezoekers  kunnen ook gezellig shoppen bij de verschillende stands  waar Oosterse producten worden verkocht. Er zijn kramen met Indische gebruiks- en cadeauartikelen, boeken, sieraden en sambals. Ook kunt u zich heerlijk  laten Pitjitten; een Indonesische massage.

De gehele dag is er live muziek die verzorgd wordt door verschillende bands,  muziek- en dansgroepen zoals de band The Night Breakers , Tifagroep Sapa Lawan, Angklungorkest Perwarindo, de band From the Cradle en de Rumah Kita Band. Voor de liefhebbers van dans zijn er optredens  van de dansgroep Wahana Budaya Nusantara.

U kunt vrij parkeren bij de Immanuëlkerk(van Uvenweg), de Vakschool (Marijkeweg) en bij Menzis (Marijkeweg P2). De achteruitgang van Rumah Kita is open.

Tot de 16e!

Poster Pasar Malam