Basisarts

Ben je bevlogen, zelfstandig en ondernemend met hart voor de ouderenzorg en per direct beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Locatie:             voor alle locaties van Zinzia Zorggroep
Uren:                  In overleg voor de duur van een jaar met mogelijke verlenging

Over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen.

Wat ga je doen?

Een toenemend aantal kwetsbare ouderen met een complexe zorgvraag woont zelfstandig thuis of in een zorginstelling. Je werkt onder verantwoordelijkheid van een Specialist Ouderengeneeskunde in onze intramurale locaties en extramuraal. In onze eigen locaties en in verzorgingshuizen waarmee wij een samenwerkingscontract hebben ben jij de behandelend arts van (kwetsbare) ouderen en chronisch zieken met complexe zorgvragen. In de eerstelijn ondersteun je de huisartsen ten behoeve van de zelfstandig wonende ouderen met complexe zorgvragen. Je werkt samen met verschillende professionals en levert een bijdrage aan het ontwikkelen, onderzoeken en vernieuwen van werkwijzen, programma’s. Je denkt actief mee over innovaties en levert een inhoudelijke bijdrage deskundigheidsbevordering. Je draait mee in de 24 uurs bereikbare dienst, waarbij altijd een Specialist Ouderenzorg achterwacht is geregeld.

Wat vragen wij?

 • Geregistreerd artsendiploma.
 • Affiniteit met en belangstelling voor ouderengeneeskunde.
 • In het bezit van/ beschikking over een auto.
 • Je beschikt over de volgende eigenschappen:
  -    Je werkt verbindend.
  -    Je draagt bij aan eenheid en werkplezier in het team.
  -    Je sluit aan bij onze kernwaarden: kennis, liefdevol, eerlijk, uniek, resultaat.
 • Je beschikt over de volgende competenties:
  -   Analytisch denkvermogen.
  -   Kwaliteitsbewustzijn.
  -   Organisatiesensitief.
  -   Samenwerken.
  -   Uitdrukkingsvaardigheid.

Wat bieden wij?

 • Een salaris van maximaal € 5.188,29 bruto per maand (salarisgroep FWG 65, CAO VVT) bij een fulltime dienstverband, exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Bij gebleken geschiktheid bieden wij mogelijkheden voor een opleidingsplaats tot Specialist Ouderenzorg.

Ben jij geïnteresseerd in een uitdagende baan? Bij Zinzia krijg je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen.

Voor meer informatie voor de vacature kun je contact opnemen met Agathe Oude Veldhuis, manager Expertise & Behandelcentrum via telefoonnummer 0317-364200 of met een Specialist Ouderengeneeskunde Neske Pels via telefoonnummer 06- 23156584.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 17-091 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl