Basisarts

Ben je bevlogen, zelfstandig en ondernemend met hart voor de ouderenzorg en per direct beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Locatie:               voor alle locaties van Zinzia Zorggroep
Uren:                   minimaal 28 uur (in overleg)

Wat ga je doen?

Een toenemend aantal kwetsbare ouderen met een complexe zorgvraag woont zelfstandig thuis of in een zorginstelling. Je werkt onder verantwoordelijkheid van een Specialist Ouderengeneeskunde in onze intramurale locaties en extramuraal. In onze eigen locaties en in verzorgingshuizen waarmee wij een samenwerkingscontract hebben ben jij de behandelend arts van (kwetsbare) ouderen en chronisch zieken met complexe zorgvragen. In de eerstelijn ondersteun je de huisartsen ten behoeve van de zelfstandig wonende ouderen met complexe zorgvragen. Je werkt samen met verschillende professionals en levert een bijdrage aan het ontwikkelen, onderzoeken en vernieuwen van werkwijzen, programma’s. Je denkt actief mee over innovaties en levert een inhoudelijke bijdrage deskundigheidsbevordering. Je draait mee in de 24 uurs bereikbare dienst, waarbij altijd een Specialist Ouderenzorg achterwacht is geregeld.

Wat vragen wij?

  • Geregistreerd artsendiploma.
  • Affiniteit met en belangstelling voor ouderengeneeskunde.
  • In het bezit van/ beschikking over een auto.
  • Je beschikt over de volgende eigenschappen: je werkt verbindend, je draagt bij aan eenheid en werkplezier in het team, je sluit aan bij onze kernwaarden: kennis, liefdevol, eerlijk, uniek, resultaat.
  • Je beschikt over de volgende competenties: analytisch denkvermogen, kwaliteitsbewustzijn, organisatiesensitief, samenwerken, uitdrukkingsvaardigheid.

Wat bieden wij?

  • Een salaris van maximaal € 5.188,29 bruto per maand (salarisgroep FWG 65, CAO VVT) bij een fulltime dienstverband, exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Dienstverband voor bepaalde tijd, in nader overleg te bepalen. In ieder geval tot er een Specialist Ouderengeneeskunde is aangesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie voor de vacature kun je contact opnemen met Suzanne van de Kamp (Specialist Ouderengeneeskunde) via telefoonnummer 06-24688210.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 18-040 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl

Over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen.