Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (Cliëntondersteuner)

Ben jij een positief ingestelde verzorgende met een sterke focus op kwaliteit en welzijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Locatie:              de Rijnhof, Renkum
Uren:                   24-32 uur per week

Werk je graag in een organisatie die sterk in beweging is en waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen? Dan verwelkomen wij je graag bij Zinzia Zorggroep.

Wat ga je doen?

In de functie van Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (Cliëntondersteuner) ben je het eerste aanspreekpunt voor de aan jou toegewezen cliënten, familie, collega’s en overige disciplines. Je zorgt daarbij voor de gewenste afstemming tussen de verschillende leden van het zorg- en behandelteam en bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorg. Ook draag je zorg voor de continuïteit van de zorg in overleg met de cliënt. Samen met je collega’s en andere betrokkenen creëer je een veilige en sfeervolle woon- en leefomgeving. Jouw doel is de belangen van de cliënt zo optimaal mogelijk te behartigen.

Wat vragen wij?

  • Een diploma Verzorgende IG (niveau 3).
  • Bij voorkeur een diploma Eerst Verantwoordelijk Verzorgende / Cliëntondersteuner of ervaring als EVV/ Cliëntondersteuner.
  • Ervaring met de doelgroep Somatiek is een pré.
  • Je toont  lef om resultaten te bereiken en hanteert hoge kwaliteitsnormen.
  • Je bent goed in plannen en organiseren.
  • Een dienstverlenende en proactieve instelling.
  • Je bent flexibel, gedreven en communicatief vaardig.

Wat bieden wij?

  • Een salaris van maximaal €2.760,17 per maand (functiegroep 40) bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
  • Verlenging of vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden.
  • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.

Ben jij geïnteresseerd in een uitdagende baan? Bij Zinzia krijg je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annique Licher, telefoonnummer 06-22032673.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 17-054 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl.

Over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of  complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen!