Ergotherapeut oproep

Kom jij onze afdeling paramedici versterken met jouw enthousiasme, visie en flexibiliteit?

Locatie: voor alle locaties van Zinzia Zorggroep (Wageningen, Renkum, Bemmel)
Uren: oproep voor de duur van een jaar met mogelijke verlenging

Wat ga je doen?

Als ergotherapeut ben je werkzaam op de paramedische afdeling binnen het Expertise- en behandelcentrum. Je bent onderdeel van het multidisciplinaire zorgteam en lid van het Zinzia brede team ergotherapie. Je hoofdtaak bestaat uit het behandelen van ouderen met complexe problematiek, zowel intramuraal als extramuraal. Vanuit je vakgebied lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de zorgverlening voor onze doelgroep.

Ben jij de flexibele collega die goed kan schakelen en tevens zelfstandig eigen werkzaamheden en uren inplant dan zijn we op zoek naar jou!

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde HBO opleiding Ergotherapie
  • Geregistreerd in het kwaliteitsregister
  • Je hebt stage-ervaring of werkervaring in een verpleeghuis met zowel revalidatie, somatische als psychogeriatrische cliënten en in de eerste lijn. Bedenkt creatieve oplossingen en bent innovatief.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs, de beschikking over een auto is een pre.
  • Je sluit aan bij onze kernwaarden en voldoet aan de functiespecifieke competenties voor paramedici: initiatief, kwaliteitsbewustzijn, probleemoplossend vermogen en goede uitdrukkingsvaardigheid.

Wat bieden wij?

  • Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.866,52 per maand (functiegroep 55) bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
  • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.

Ben jij geïnteresseerd in een uitdagende baan? Bij Zinzia krijg je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rody Hendriksen (Ergotherapeute) via telefoonnummer 0317-364200 of 06-24933268.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 17-090 tot uiterlijk 31 december 2017 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl.

Wil jij graag iets betekenen voor de kwetsbare ouderen? Dan verwelkomen wij je graag bij Zinzia Zorggroep.