Fysiotherapeut oproep

Kom jij onze afdeling paramedici met jouw enthousiasme en visie versterken?

Locatie:  op alle locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel

Uren:       0-urencontract voor de duur van een jaar.

Wat ga je doen?

Als Fysiotherapeut werk je op de paramedische afdeling binnen het Expertise- en behandelcentrum. Jouw hoofdtaak bestaat uit het behandelen van ouderen met complexe problematiek in het verpleeghuis, op de dagbehandeling en extramuraal. Daarnaast heb je als lid van het multidisciplinaire zorgteam een adviserende taak die bijdraagt aan de totstandkoming van zorgplannen. Vanuit je vakgebied lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de zorgverlening voor onze doelgroep.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde HBO opleiding Fysiotherapie
  • Werk- of stage-ervaring in een verpleeghuis met zowel somatische als psychogeriatrische cliënten.
  • Naast de kerncompetenties van Zinzia verwachten we dat je beschikt over de volgende competenties: initiatief, kwaliteitsbewustzijn, probleemoplossend vermogen en goede uitdrukkingsvaardigheid.

Wat bieden wij?

  • Een salaris van maximaal €3.828,24 per maand (functiegroep 55) bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
  • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.

Ben jij geïnteresseerd in een uitdagende baan? Bij Zinzia krijg je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hanneke Batenburg (Hoofd Paramedici) 0317-364200 of 06-22876676

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 17-082 tot en met uiterlijk 21 december 2017 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl.

Over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen!

Werk je graag in een organisatie die sterk in beweging is en waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen? Dan verwelkomen wij je graag bij Zinzia Zorggroep.