Fysiotherapeut/Oefentherapeut

Kom jij onze afdeling paramedici met jouw enthousiasme en visie versterken?

Locatie:  op alle locaties van Zinzia Zorggroep in Wageningen, Renkum en Bemmel
Uren:      10-36 uur vanaf 27 mei 2019 tot en met 13 september 2019. Met mogelijkheid tot verlenging

Wat ga je doen?

Als Fysiotherapeut/oefentherapeut werk je op de paramedische afdeling binnen het Expertise- en behandelcentrum. Jouw hoofdtaak bestaat uit het behandelen van ouderen met complexe problematiek in het verpleeghuis, op de dagbehandeling en extramuraal. Daarnaast heb je als lid van het multidisciplinaire zorgteam een adviserende taak die bijdraagt aan de totstandkoming van zorgplannen. Vanuit je vakgebied lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de zorgverlening voor onze doelgroep.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde HBO opleiding Fysiotherapie of Oefentherapie
  • Werk- of stage-ervaring in een verpleeghuis met zowel somatische als psychogeriatrische cliënten.
  • Naast de kerncompetenties van Zinzia verwachten we dat je beschikt over de volgende competenties: initiatief, kwaliteitsbewustzijn, probleemoplossend vermogen en goede uitdrukkingsvaardigheid.

Wat bieden wij?

  • Een salaris van € 2.533,15 tot maximaal €4.021,18 per maand (functiegroep 55) bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
  • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.

Ben jij geïnteresseerd in een uitdagende baan? Bij Zinzia krijg je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen!

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hanneke Batenburg (Hoofd Paramedici) via telefoonnummer 0317-364200 of 06-22876676.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 19-013 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl.

Over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen!