Ben jij een betrokken verpleegkundige, die beschikt over het nodige inlevingsvermogen? Werk je graag in een klein team, maar wil je ook je expertise breder inzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Locatie:          Oranje Nassau’s Oord in Wageningen.
Uren:              26- 28 uur per week

Wat ga je doen?

Als Verpleegkundige ben je coördinator van zorg. Op basis van een persoonlijk toegespitst behandelplan voor de bewoner verleen je samen met het multidisciplinaire team de gewenste zorg en aandacht. Binnen je zorgteam heb je een voortrekkersrol en ben je gefocust op continue verbeteren. Dit bereik je door een goed voorbeeld te geven aan je collega’s. Je betrekt de afdelingsmanager bij de gewenste ontwikkelingen en zorgt ervoor dat in de praktijk alles goed verloopt. Samen met je collega’s en de cliënten creëer je een stimulerende en prettige leefomgeving. Instrueren en begeleiden van medewerkers, vrijwilligers en leerlingen doe je vanuit interne motivatie en kracht. Je draait mee in de 24 uurs-aanwezigheidsdienst en kunt als BHV’er opgeroepen worden bij calamiteiten.

Locatie Amaliahof/ Wilhelminahof

Als Verpleegkundige werk je op onze afdeling Amaliahof/ Wilhelminahof (Somatiek). Er wordt sinds kort gewerkt in drie teams. Ieder team bestaat uit ongeveer tien collega’s. Samen ben je verantwoordelijk voor goede zorg en dienstverlening van ongeveer elf cliënten. Het werken in kleinere teams is volop in ontwikkeling. Daarin vinden we jouw bijdrage belangrijk.

Wat vragen wij?

 • Een diploma MBO Verpleegkundige (niveau 4) of diploma HBO-V.
 • Bevoegd en bekwaam in het uitoefenen van verpleegtechnische handelingen en BIG-geregistreerd.
 • Je toont lef om resultaten te bereiken en hanteert hoge kwaliteitsnormen.
 • Ervaring met de doelgroep somatiek is een pré.
 • Je kunt goed samenwerken en communiceert zowel mondeling als schriftelijk duidelijk.
 • Een dienstverlenende en proactieve instelling.
 • Je bent gedreven, zelfstandig en leergierig.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.
 • Een salaris van € 3.032,60 per maand (functiegroep 45) bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
 • Een jaarcontract. Eventuele verlenging of vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende baan? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miriam Schats, 06-83806068.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 18-077 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl

Over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen!