Kom jij onze vakgroep Psychologie tijdelijk versterken met jouw visie en enthousiasme? Wij zijn voor de korte termijn op zoek naar een:

Interim GZ-Psycholoog

óf psycholoog met ervaring in de ouderenzorg

Locatie:                     alle locaties van Zinzia Zorggroep

Het betreft een tijdelijke opdracht, waarbij de uren en termijn in overleg afgestemd zullen worden.

Wat ga je doen?

Als interim GZ-Psycholoog ben je werkzaam in een actieve en enthousiaste vakgroep van zeven psychologen, waarin ook nauw samengewerkt wordt met een SPV-er. Wij bieden een algemeen gevarieerd takenpakket met daarnaast ondermeer structurele omgangsoverleggen en Video Interventie in de Ouderenzorg. Als lid van het multidisciplinaire zorgteam lever je een bijdrage aan de totstandkoming van multidisciplinaire zorgplannen. Ook lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de zorgverlening aan ouderen met complexe problematiek vanuit het vakgebied. Er wordt een actieve houding en inzet verwacht ten aanzien van interne- en externe positionering als gevolg van ontwikkelingen in de zorg en de samenleving.

Zinzia heeft verder een Mobiel Gedragsteam en er wordt ook buiten de muren van het verpleeghuis gewerkt.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde universitaire opleiding Psychologie, aangevuld met kennis en ervaring op het gebied van ouderenzorg is vereist.
  • Je bent geregistreerd als GZ-Psycholoog of hebt al veel ervaring opgedaan in de ouderenzorg.
  • Je bent in het bezit van/hebt beschikking over een auto

Wat bieden wij?

  • Een brede functie in een dynamisch werkveld.
  • Het salaris voor een GZ psycholoog bedraagt maximaal € 5.188,29 bruto per maand (salarisgroep FWG 65, CAO VVT) bij een fulltime dienstverband, exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
  • Zinzia Zorggroep is aangesloten bij de PgD, een professioneel landelijk samenwerkingsverband van Psychologen in de psychogeriatrische en somatische verpleeghuiszorg.
  • Het betreft een tijdelijke opdracht, waarbij de uren en termijn in overleg afgestemd zullen worden.
  • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.

Solliciteren

Kom jij ons team tijdelijk versterken? Stuur dan zo snel mogelijk jouw CV en motivatiebrief o.v.v. vacaturenummer 18-014 naar: vacatures@zinzia.nl.

Voor meer informatie voor de vacature kun je contact opnemen met Mariëtte Kroezen, coördinator vakgroep Psychologie, via telefoonnummer 06-13513594.

Ben jij geïnteresseerd in een uitdagende baan? Bij Zinzia krijg je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen. Voor meer informatie over Zinzia Zorggroep zie: www.zinzia.nl


* Aan iedere nieuwe medewerker wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd