Helpende revalidatie Bemmel

Ben jij een gastvrije collega, die beschikt over de nodige creativiteit en coachingsvaardigheden? Werk je graag in een organisatie die sterk in beweging is en waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op de geriatrische revalidatie op zoek naar jou!

Locatie:               De Lingehof in Bemmel, afdeling revalidatie
Uren:                   12-20 uur per week voor de duur van een jaar.

Eventuele verlenging of vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden.

Wij zoeken een enthousiaste Helpende die in de huiskamers van onze revalidatie afdeling zijn/haar werk doet.

Wat ga je doen?

Als Helpende bied je ondersteuning en begeleiding die past bij onze revalidanten. Soms moet je stimuleren, soms afremmen en soms ondersteuning bieden. Dit vraagt een professionele en invoelende houding. Het is belangrijk dat je met jouw handelen bijdraagt aan het therapeutisch klimaat op de afdeling. Zo stimuleren wij de eigen regie van onze revalidanten in de alledaagse dingen zoals eten en drinken een therapie/oefenmoment. Je treft voorbereidingen voor de maaltijden, assisteert tijdens de maaltijden en ruimt samen met de revalidanten na afloop op. De voedselvoorraad wordt door jou en jouw collega’s op de afdeling bewaakt en je bestelt benodigdheden. Je zorgt voor een veilige, opgeruimde (lichte schoonmaakwerkzaamheden) en gezellige leefomgeving. Als Helpende draag je wanneer nodig bij aan de dagelijkse zorg voor de cliënten op aangeven van de collega’s. Je hebt oog voor de wensen en behoeftes van de cliënten. Je signaleert veranderingen in het welzijn van cliënten en pakt dit proactief op.

Wat vragen wij?

  • Een diploma MBO Zorg & Welzijn (niveau 2).
  • Een gastvrije, coachende en proactieve instelling.
  • Je bent flexibel, gedreven en communicatief vaardig.
  • Ervaring met de doelgroep geriatrische revalidatie is een pré.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste revalidatieprofessionals.
  • Een salaris van maximaal € 2.397,39 per maand (functiegroep 25) bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van scholing.

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende baan? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erwin van der Leeden op telefoonnummer 06-10286010.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 19-006 tot 18 februari 2019 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl.

Over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen!