Helpende somatiek

Locatie:               Oranje Nassau’s Oord in Wageningen.
Uren:                   16 uur per week

Wat ga je doen?

Als Helpende somatiek draag je bij aan de dagelijkse zorg voor de cliënten aan de hand van hun persoonlijke zorgplan. Je hebt oog voor de wensen en behoeftes van de cliënten. Je signaleert veranderingen in het welzijn van cliënten en pakt dit proactief op. Je stimuleert cliënten om deel te nemen aan de dagelijkse activiteiten die op locatie wordt georganiseerd. Je bereidt  maaltijden, assisteert tijdens de maaltijden en ruimt na afloop op. De voedselvoorraad wordt door jou en jouw collega’s op de afdeling bewaakt en je bestelt benodigdheden. Je zorgt voor een veilige, opgeruimde (lichte schoonmaakwerkzaamheden) en gezellige leefomgeving. Als Helpende draag je wanneer nodig bij aan de dagelijkse zorg voor de cliënten op aangeven van de collega’s. Je hebt oog voor de wensen en behoeftes van de cliënten. Je signaleert veranderingen in het welzijn van cliënten en pakt dit proactief op.

Wat vragen wij?

  • Een diploma MBO Zorg & Welzijn (niveau 2).
  • Ervaring met de doelgroep somatiek is een pré.
  • Een dienstverlenende en proactieve instelling.
  • Je bent flexibel, gedreven en communicatief vaardig.

Volg je de opleiding tot Verpleegkundige en heb je het eerste jaar afgerond of zit je in het 3e jaar van de opleiding Verzorgende? Ook dan kun je reageren op deze vacature.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.
  • Een salaris van maximaal € 2.397,39 per maand (functiegroep 25) bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van scholing.

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende baan? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maaike Kapoen, 06-51115328.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 19-002 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl

Over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of  complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen!