Medewerker Welzijn

Ben jij een enthousiaste en creatieve medewerker met een sterke focus op kwaliteit en welzijn? Werk je graag in een organisatie die sterk in beweging is en waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen? En wil jij graag iets betekenen voor de kwetsbare ouderen?

Locatie:               Oranje Nassau’s Oord in Wageningen
Uren:                    oproep

Wat ga je doen?

Als Medewerker Welzijn bied je onze bewoners dagelijks begeleiding aan de hand van hun persoonlijke zorgplan. Je draagt bij aan een sfeervolle, veilige en gezellige leefomgeving. Je komt te werken op een woning met een complexe doelgroep, waar het begeleiden van bewoners een belangrijk deel uitmaakt van de werkzaamheden.

KLIK HIER om het ervaringsverhaal te lezen van Jeroen Wijnen, medewerker Welzijn bij Zinzia.

Wie zoeken wij?

Zie jij het als een uitdaging om op deze woning te werken in het zorg- en begeleidingsteam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 Wat vragen wij?

 • Een diploma MBO SPW of vergelijkbare opleiding (minimaal niveau 3).
 • Interesse in complex en moeilijk hanteerbaar gedrag en vindt het een uitdaging om met deze doelgroep te werken in het team.
 • Je bent bereid tot zelfreflectie ten aanzien van het effect van haar/zijn eigen gedrag op het gedrag van de cliënt. Met andere woorden: je bent bereid te kijken naar de invloed van je eigen gevoelens, gedachten en gedrag op het gedrag van de cliënt.
 • je kijkt niet alleen naar de cliënt, maar ook naar de interactie tussen zichzelf, de cliënt en de gevolgen daarvan. Je onderkent het belang van eenheid in behandelstrategieën.
 • Je bent in staat te handelen volgens de visie van Zinzia ten aanzien van Presentie en te reflecteren hierop.
 • Je bent flexibel in de zorg en begeleiding en kan je houding/benadering aanpassen aan datgene wat de cliënt nodig heeft.
 • Je hebt kennis en vaardigheden m.b.t. de situatie en levensfase waarin de cliënt zich bevindt, zowel op lichamelijk, sociaal als psychisch gebied. Je bent in staat professioneel om te gaan met gedragsproblematiek, onrust en kritische cliënten en familieleden.
 • Je staat open voor scholing, bijscholing, supervisie en intervisie.
 • Je hebt kennis van belangrijke waarden en normen en wenselijke omgang met de cliënten.
 • Bereid om ook ADL zorg te verrichten of hiervoor opgeleid te worden.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.
 • Een salaris van maximaal € 2.668,93 per maand bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Verlenging of vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende baan? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elianne Vink, Afdelingsmanager via telefoonnummer 06-22705464.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 19-052 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl.

Over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen!

Werken bij Zinzia betekent zowel excellente zorg bieden als radicaal mensgericht werken. Bij ons staat de mens voorop, zowel de bewoner als jij als professional. Met de bewoners van ons verpleeghuis bouw je een band op. Samen kijk je hoe de zorg het beste aan kan sluiten bij de eigen gewoontes van de bewoners. Daarnaast krijg je bij Zinzia veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en om zelf invloed te hebben op je eigen werk. Ook is Zinzia constant in ontwikkeling. Zo vindt er op meerdere locaties nieuwbouw- of verbouw plaats om kleinschalig wonen mogelijk te maken.

In de locatie Oranje Nassau’s Oord werk je op een plek met een rijke geschiedenis gecombineerd met een levendige sfeer. De geschiedenis is overal voelbaar. In het statige gebouw, op het prachtige uitgestrekte landgoed. Op deze locatie bieden we verpleeghuiszorg, revalidatiezorg en dagbehandeling aan. Door het brede aanbod van diensten zul je ook veel samenwerken met andere disciplines. In 2019 wordt nieuwbouw gerealiseerd voor de psychogeriatrische afdeling om kleinschalig wonen mogelijk te maken. In deze aanbouw zal veel ruimte komen voor prettige ontmoetingsruimtes en moderne technologieën.

Werk je graag in een organisatie die sterk in beweging is, waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen en waar je mee kunt denken over het werken in een kleinschalige setting? Dan verwelkomen wij je graag bij Zinzia Zorggroep.