Van 12 t/m 17 maart 2018 is het de Week van Zorg en Welzijn. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Speciaal in het kader van deze week organiseren wij een  muziekworkshop en komen 25 studenten van het VMBO een dagje meelopen. Naast deze speciale week, kunt u sowieso het hele jaar op onze locaties terecht voor activiteiten en heerlijk eten en drinken.

Muziekworkshop 17 maart Oranje Nassau’s Oord
Voor veel mensen is muziek belangrijk, het stimuleert herinneringen en het roept emoties op. Ook bij oudere mensen kan muziek blijdschap en ontspanning opleveren, zelfs voor mensen die in een vergevorderd stadium van dementie verkeren. Door herkenbare muziek kunnen ouderen vrolijk worden, meebewegen, klappen en meezingen.

Tijdens de muziekworkshop laat muziektherapeut Floor Groeneveld zien hoe muziek gebruikt wordt in het verpleeghuis en welke bijzondere effecten muziek teweeg kan brengen bij de bewoners. De workshop duurt van 10.00 – 11.00. Klik hier voor meer informatie over de muziekworkshop.

Pasfoto Floor
Floor Groeneveld, muziekthearapeut

Meeloopdag VMBO
Op 15 maart komen 25 studenten van verschillende VMBO-scholen een dag meelopen op locatie De Lingehof in Bemmel. Zij zijn enthousiast geworden tijdens het beroepenfeest van het VMBO waarop verschillende bedrijven zichzelf presenteerden. Tijdens de meeloopdag krijgen ze een indruk van wat het werk in een verpleeghuis inhoudt.

Activiteiten & cateringmogelijkheden
Zinzia opent het hele jaar door haar deuren. Ook als u geen bewoner of familie/kennis van een bewoner bent, bent u van harte welkom om naar onze activiteiten te komen of om gebruik te maken van onze cateringmogelijkheden. Op locaties Oranje Nassau’s Oord en Rumah Kita kunt u genieten van het koffie/thee met wat lekkers in ons ‘warm welkom’ café. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor muziekoptredens, bingoavonden, de klaverjasclub, diverse markten en nog veel meer activiteiten.

Bewoners zijn niet altijd meer mobiel genoeg om op stap te gaan, maar vinden het wel leuk om in contact te komen met buurtgenoten. Door mee te doen met een activiteit heeft u dus een leuke middag of avond en u doet de bewoners er ook een plezier mee. Bekijk het complete aanbod van onze activiteiten en kom gerust een keer langs.

Maatje worden
Naast meedoen aan activiteiten heeft u ook de mogelijkheid om maatje te worden van een bewoner. Samen met een bewoner gaat u dan bijvoorbeeld kletsen, naar de markt, wandelen of fietsen. Kijk voor al het aanbod op www.wenszoektjou.nl.

Vacatures
Bent u al werkzaam in de zorg of zou u graag in de zorg willen werken? Bekijk dan op onze vacaturepagina om een beeld te krijgen van de functies die wij momenteel beschikbaar hebben.