Vindt u het leuk om samen met uw vader, moeder, opa of oma te fietsen? Samen op pad door het Renkumse Beekdal, het gezellige Wageningen of in de omgeving van Bemmel? Bent u vrijwilliger of een verwant van onze bewoners, dan kunt u hier kosteloos gebruik van maken. Bij verpleeghuis De Rijnhof zijn er ook voor derden mogelijkheden om de duo- of rolstoelfiets te gebruiken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Elke locatie van Zinzia heeft de beschikking over een of meer duo- of rolstoelfietsen. Wil je met een bewoner fietsen, dan kun je er een reserveren bij het Warm Welkom/de medewerkers van hospitality.

Wilt u fietsen met iemand die niet bij ons woont of cliënt is? Dan kunt u een duo- of rolstoelfiets huren bij De Rijnhof in Renkum. Hebt u hiervoor interesse? Neem dan contact op met onze collega’s van De Rijnhof via e-mail welzijn.rijnhof@zinzia.nl. U hoort dan wanneer u de fiets kunt huren en tegen welke kosten. Ook dient u in dat geval een overeenkomst te tekenen voor het gebruik van de fiets.

U zult wel even moeten wennen aan het fietsen met een duo- of rolstoelfiets. Daarom vragen we u altijd om vooraf een proefrit te maken voordat u een bewoner meeneemt.

Fijne fietstochten

Onze bewoners genieten enorm van de tochtjes in de mooie omgeving van onze locaties. We hopen dan ook dat de duo- en rolstoelfietsen veel gebruikt worden.