Op 9 en 10 maart organiseert Het Oranje Fonds weer de grootse vrijwilligersactie van Nederland. Ook locatie De Lingehof doet hieraan mee. Op  9 maart van 14.00 – 16.30 wordt er een verwendag georganiseerd voor bewoners die niet naar andere activiteiten gaan, bijvoorbeeld omdat ze bedlegerig zijn of omdat andere activiteiten te vermoeiend zijn.  Door middel van geur, geluid, nabijheid en aanraking gaan we een prettig moment realiseren voor deze bewoners.

Voor  deze verwendag zoeken we nog vrijwilligers zoals een muzikant (bijvoorbeeld een harpist), een schoonheidsspecialist en mensen die een handmassage kunnen geven. Ook zoeken we vrijwilligers die bewoners op kunnen halen van hun afdeling en weer thuis kunnen brengen. In totaal hebben we voor deze activiteit 8 vrijwilligers nodig. De verwendag is op locatie De Lingehof, Gouden Appel 122, Bemmel.

Help jij ook mee om onze bewoners een fijne dag te geven? Aanmelden kan via de website van NLdoet of via één van de Medewerkers Welzijn; Carla Atteveld via c.atteveld@zinzia.nl of  Manika Honing via m.honing@zinzia.nl.

Alvast bedankt voor je hulp!