Senior Clustermanagers

voor 32-36 uur per week

Hier ga je werken…

Zinzia is een specialist die zorg, welzijn en behandeling biedt aan kwetsbare ouderen. Zij richt zich op ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke problematiek. Zinzia wil bijdragen aan een leven met kleur. Een waardevol leven voor kwetsbare ouderen in verbinding met anderen, vanuit het vanzelfsprekende gevoel jezelf te kunnen zin. Op meerdere locaties vindt nieuwbouw- of verbouw plaats om kleinschalig wonen mogelijk te maken. Er werken 900 medewerkers en 500 vrijwilligers in de vier verpleeghuizen in Wageningen, Renkum en Bemmel.

Wat ga je doen?

Je geeft leiding aan een team van tussen de 60 en 75 medewerkers, met verschillende beroepsprofielen, verdeeld over ongeveer 3 clusters. Deze clusters bevinden zich binnen één locatie. Je stuurt de clusters op resultaten en een kwalitatief goede dienstverlening. Als clustermanager geef je richting aan de koers van jouw clusters. Je ondersteunt het team om zelfstandig te kunnen werken en stimuleert hen binnen hun vak het beste uit zichzelf te halen. Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg en welzijn van de kwetsbare oudere. Daarvoor zorg je voor de kwalitatieve- en kwantitatieve inzet van zorg en borg je een goede bedrijfsvoering. Je leidt op locatie- of organisatieniveau projecten en participeert in de ontwikkeling van nieuw beleid of nieuwe dienstverlening. Je onderzoekt samenwerkingsmogelijkheden en bent betrokken bij de samenwerking met partijen in de branche.

Wie ben je?

Je wil in jouw manier van leidinggeven dichtbij je medewerkers en zorgvragers staan. Je hebt een coachende stijl van leidinggeven, bent goed benaderbaar en wil het optimale uit jouw team halen. Je stimuleert je medewerkers de juiste dingen te doen en goed voorbereid en opgeleid voor de uitoefening van hun functie zijn. Voor jou is het belangrijk dat je de bedrijfsvoering van de clusters op orde hebt. Het leiden van projecten is echt iets voor jou. Je denkt buiten de gebruikelijke kaders zodat je een bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van de dienstverlening. Je draagt graag actief bij aan de samenwerking met andere partijen. Je vindt jezelf sociaal vaardig en tactvol met een gezonde dosis inlevingsvermogen. Liefdevolle en professionele zorg en welzijn weet je te combineren met nuchtere zakelijkheid.

Wij vragen!

Wij vinden het voor deze functie belangrijk dat jij minimaal een HBO werk- en denkniveau hebt. Je hebt de afgelopen vijf jaar leiding gegeven in een vergelijkbare functie en doet dit als vanzelfsprekend coachend. Ook weet je wat de bedrijfsvoering van de clusters inhoudt. Je bent in staat clusters op te bouwen, neer te zetten en in stand te houden. Je zoekt altijd een gezond evenwicht te vinden tussen betrokkenheid en zakelijkheid. Uiteraard heb je affiniteit met de (ouderen)zorg.

Aan iedere nieuwe medewerker vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wat bieden wij?

  • Een functie in een uitdagende werkomgeving bij een organisatie waar mensen er toe doen. Je maakt deel uit van een nieuw te vormen team van clustermanagers, zowel op locatie-niveau als op organisatieniveau;
  • De functie is volgens de CAO VVT ingedeeld in functiegroep 60, De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT;
  • Bij Zinzia krijg je, binnen kaders, de ruimte initiatieven te nemen en je te ontwikkelen. Sterker nog: het wordt van je verwacht dat je deze ruimte ten volle benut;
  • De functie is voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op verlenging.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende baan? Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Patricia Bender (Manager wonen en zorg), 06-34197870/ Mireille Prins, 06-82962793 (Manager expertisebehandelcentrum)

Solliciteren

Je kunt direct solliciteren door je CV en motivatie o.v.v. vacaturenummer 19-029 vóór 24 maart te mailen naar vacatures@zinzia.nl. Een assessment maakt onderdeel uit van deze procedure.