Specialist Ouderengeneeskunde (SO) of Kaderarts

Ben je bevlogen, zelfstandig en ondernemend met hart voor de ouderenzorg en per direct beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Locatie:     voor alle locaties en het gehele werkgebied van
Zinzia Zorggroep
Uren:         minimaal 28 uren per week voor onbepaalde tijd

 Over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen.

 Wat ga je doen?

Een toenemend aantal kwetsbare ouderen met een complexe zorgvraag woont zelfstandig thuis of in een zorginstelling. Je werkt in onze intramurale locaties en extramuraal. In onze eigen locaties en in verzorgingshuizen waarmee wij een samenwerkingscontract hebben ben jij de behandelend arts van kwetsbare ouderen en chronisch zieken met complexe zorgvragen. In de eerstelijn ondersteun je de huisartsen ten behoeve van de zelfstandig wonende ouderen met complexe zorgvragen. Je werkt samen met verschillende professionals en levert een bijdrage aan het ontwikkelen, onderzoeken en vernieuwen van werkwijzen, programma’s. Je denkt actief mee over innovaties en levert een inhoudelijke bijdrage aan deskundigheidsbevordering. Je draait mee in de 24 uurs bereikbare dienst.0

Wat vragen wij?

Ben je bevlogen, zelfstandig en ondernemend met hart voor de ouderenzorg? Geloof je in de kracht van een goede multidisciplinaire samenwerking en wil je je daarvoor inzetten? Ben je flexibel, enthousiast, vernieuwend, ambitieus en wil je blijven groeien in jouw vak? Ben je verbindend en draag je bij aan eenheid en werkplezier in een team? Heb je een geregistreerd artsendiploma aangevuld met de specialisatie Specialist Ouderengeneeskunde of ben je een Specialist Ouderengeneeskunde en in het bezit of hiermee in afronding van een Kaderopleiding Opleiden, Palliatief of 1e lijn. Dan pas jij in de vakgroep Specialist Ouderengeneeskunde van Zinzia!

We vinden het belangrijk dat je aansluit bij onze kernwaarden. Daarnaast beschik je over de volgende competenties: analytisch denken, kwaliteitsbewustzijn, organisatiesensitiviteit, samenwerken en uitdrukkingsvaardigheid.

Wat bieden wij?

Een brede functie in een dynamisch werkveld. Er zijn volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Heb je interesse in het doen van wetenschappelijk onderzoek? Wij faciliteren dit graag!

Het salaris voor de SO bedraagt maximaal € 6.261,70 per maand (salarisgroep FWG 70) bij een fulltime dienstverband. Het salaris voor de kaderarts bedraagt maximaal € 7.568,26 bij een fulltime dienstverband. Het genoemde bruto salarisbedrag is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT en daarnaast bieden wij diverse secundaire arbeidsvoorwaarden. Aan iedere nieuwe medewerker wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

 Ben jij geïnteresseerd in een uitdagende baan? Bij Zinzia krijg je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen.

Voor meer informatie voor de vacature kun je contact opnemen met Agathe Oude Veldhuis, Manager Expertise & Behandelcentrum via telefoonnummer 06-82989345 of met een van onze Specialisten Ouderengeneeskunde, Neske Pels via telefoonnummer 06-23156584.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 17-092 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl