Specialistisch Verpleegkundige Ouderenzorg

Ben jij die ervaren medewerker die bruggen kan bouwen tussen de diverse disciplines en staat kwaliteit van zorgbij jou hoog in het vaandel?

Locatie:               Rumah Kita in Wageningen
Uren:                   32 uur voor de duur van een jaar met mogelijke verlenging

Wil jij graag iets betekenen voor de kwetsbare ouderen? Dan verwelkomen wij je graag bij Zinzia Zorggroep.

Wat ga je doen?

Als Specialistisch Verpleegkundige Ouderenzorg (SVO) verleen je specialistische zorg aan onze cliënten. Je werkt intensief samen met de afdelingsmanagers, behandelaren en andere SVO’ers en coacht zorgprofessionals in de uitvoering van hun taken. Je bewaakt de kwaliteit van het zorgproces en draagt verbetervoorstellen aan. Je beoordeelt consultaanvragen van medewerkers en voert gedelegeerde taken uit voor de Specialist Ouderengeneeskunde. Ook help je mee om nieuwe ontwikkelingen in het verpleegkundig domein door te voeren en neem je deel aan kwaliteitsprojecten en expertiseteams. De werkwijze van Zinzia met de SVO wordt door diverse landelijke partijen als een best practice gezien. Daar zijn wij trots op!

Wat vragen wij?

  • Je bent een HBO opgeleide professional (niveau 5-6), Verpleegkundige, gedragsdeskundige.
  • Je hebt cultuurspecifieke interesse in de doelgroep, bereidheid basiskennis- en begrip op te doen, cultuuraspecten toe te passen in dagelijks werk en omgang met bewoners, houding en gedrag aan te passen op de culturele achtergrond van de cliënt (presentie), zodat hij/zij de kans heeft zich begrepen te voelen.
  • Aan iedere nieuwe medewerker wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.
  • Je toont lef en doorzettingsvermogen om resultaten te bereiken en hanteert hoge kwaliteitsnormen.
  • Je bent in staat om medewerkers te stimuleren en te coachen.
  • Creativiteit, op zoek gaan naar oplossingen die passend bij de situatie, zorg op maat staat centraal.
  • Je kunt jouw voorstellen en ideeën zowel mondeling als schriftelijk overtuigend uitdragen
  • Ervaring in de ouderenzorg is een pré.

 Wat bieden wij?

  • Een uitdagende werkomgeving met diverse ontwikkelmogelijkheden in een team van enthousiaste collega’s.
  • Een salaris van maximaal € 3.444,48 per maand (functiegroep 50) bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.

Ben jij geïnteresseerd in een uitdagende baan? Bij Zinzia krijg je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen!

Voor meer informatie voor de vacature kun je contact opnemen met Patricia Bender, Regiomanager via telefoonnummer 06-34197870.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 18-001 tot uiterlijk 22 januari 2018 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl

De sollicitatie gesprekken vinden plaats op 31 januari 2018 tussen 13.00 – 17.00 uur bij Rumah Kita.

Over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen!