Verpleegkundig Specialist

Heb je hart voor de ouderenzorg en wil je meer betekenen? En ben je zelfstandig en flexibel en schakel je moeiteloos tussen verschillende partijen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Locatie:                     alle locaties van Zinzia Zorggroep
Uren:                         
28 – 32 uren per week

Startdatum:             per 1 april 2018

Het betreft een voor Zinzia nieuwe functie.

Wat ga je doen?

In Nederland heeft de veranderende ouderenzorg consequenties voor de beroepsuitoefening van professionals. Onder druk van de toenemende zorgvraag zal de herschikking van taken van de arts naar de Verpleegkundig Specialist doorgaan. Je integreert als Verpleegkundig Specialist de verpleegkundige en medische zorg in onze intramurale locaties en extramuraal onder verantwoordelijkheid van een Specialist Ouderengeneeskunde (SO). Je bent een directe collega van de SO en maakt deel uit van de vakgroep artsen van Zinzia en participeert in de werkoverleggen van de vakgroep en diverse vakinhoudelijke overleggen en casuïstiek besprekingen. Je werkt samen met verschillende professionals en levert een bijdrage aan het ontwikkelen, onderzoeken en vernieuwen van werkwijzen en programma’s. Je denkt actief mee over innovaties en levert een inhoudelijke bijdrage aan deskundigheidsbevordering van medewerkers met een verpleegkundige en/of verzorgende achtergrond. Op termijn draai je mee in de 24-uurs bereikbare dienst, waarbij altijd een Specialist Ouderenzorg achterwacht is geregeld.

Wat vragen wij?

 • Je bent in het bezit van een HBO-V diploma en hebt de aanvullende opleiding Master in Advanced Nursing Practice afgerond
 • Je beschikt over voldoende werkervaring en bent BIG geregistreerd als Verpleegkundig Specialist
 • Ervaring en affiniteit in een relevant werkveld en bij voorkeur de kortdurende zorg (GRZ/ELV) is een vereiste evenals kennis van extramurale zorg- en behandeling
 • Je beschikt over uitstekende competenties van de VS: klinisch handelen, communicatie, samenwerking, kennis en wetenschap, maatschappelijk handelen, Organisatiesensitiviteit en professionaliteit.
 • Je gelooft in de kracht van een goede multidisciplinaire samenwerking en je wilt je daarvoor inzetten.
 • Je beschikt over visie om deze nieuwe rol vorm te geven en tot een succes te maken
 • Je bent in het bezit van/hebt beschikking over een auto

Wat bieden wij?

 • Een brede functie in een dynamisch werkveld.
 • Het salaris bedraagt maximaal € 4.407,65 bruto per maand (salarisgroep FWG 60, CAO VVT) bij een fulltime dienstverband, exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
 • Een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging of vaste aanstelling.
 • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe Verpleegkundig Specialist? Stuur dan tot 1 maart 2018 o.v.v. vacaturenummer 18-007 jouw CV en motivatiebrief naar: vacatures@zinzia.nl

Voor meer informatie voor de vacature kun je contact opnemen met Agathe Oude Veldhuis, Manager Expertise & Behandelcentrum via telefoonnummer 0317-364200 of met Neske Pels, Specialist Ouderengeneeskunde via telefoonnummer 06- 23156584.

Ben jij geïnteresseerd in een uitdagende baan? Bij Zinzia krijg je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen.


Over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen.

 

* Aan iedere nieuwe medewerker wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd