Verpleegkundige

Locatie:        De Rijnhof, Renkum
Uren:             in overleg, mogelijkheid tot een vaste aanstelling

Over Zinzia Zorggroep
Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen!

Middenin de dorpsstraat van Renkum staat de Rijnhof, waar we somatische zorg verlenen aan onze 40 bewoners. Doordat de Rijnhof middenin de samenleving staat is het een erg gezellige en toegankelijke locatie, die door al onze bewoners en medewerkers erg op prijs wordt gesteld. Het dorpse gevoel van Renkum leeft voort in de Rijnhof en maakt het daardoor een unieke locatie!

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundige bij Zinzia zoeken wij iemand die zijn vak verstaat. Jij weet als geen ander wat er speelt op de afdeling. Je maakt onderdeel uit van een hecht team die goed op elkaar is ingespeeld. Als verpleegkundige coördineer je de zorg rondom de bewoners en zorgt daarmee voor een prettige leefomgeving voor de bewoners. Op basis van een persoonlijk toegespitst behandelplan verleen je samen met het multidisciplinaire team de gewenste zorg en aandacht aan de bewoners. Binnen je zorgteam heb je een voortrekkersrol, ben je gefocust op continue verbetering en ben je de spil in kwaliteitsverbetering. Binnen Zinzia Zorggroep wordt leren en ontwikkelen gestimuleerd. Vanuit die visie zul je onderdeel zijn van de teams op de Rijnhof om zo met elkaar de kwaliteit van zorg te blijven verbeteren.

Wat vragen wij?

  • Een diploma MBO Verpleegkundige (niveau 4) of diploma HBO-V.
  • Bevoegd en bekwaam in het uitoefenen van verpleegtechnische handelingen en BIG-geregistreerd.
  • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.
  • Je kunt goed samenwerken en communiceert zowel mondeling als schriftelijk duidelijk.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van scholing.
  • We vinden het belangrijk dat je aansluit bij onze kernwaarden: Kennis, Liefdevol, Eerlijk, Uniek, Resultaat (KLEUR).

Wat bieden wij?

  • Een salaris van maximaal € 3.153,90 per maand (functiegroep 45) bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
  • Mogelijkheden om parttime te werken.
  • Verlenging of vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden.
  • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chantal de Vries, sr. clustermanager, telefoonnummer 06-83074128 .

Solliciteren
Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 19-072 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl.