Verpleegkundige

Wat ga je doen?

Als mbo verpleegkundige versta jij je vak. En Zinzia heeft meerdere mogelijkheden op meerdere locaties om dat vak goed en met plezier uit te kunnen oefenen. Jij weet als geen ander wat er speelt op de afdeling. Wat heel goed gaat, vier je met je collega’s. En wat beter kan, bespreek je ook met elkaar. Dit doe je door zelf het voorbeeld te geven. Niet omdat jij het beter weet maar omdat je je werk goed wil doen. Je laat je niet leiden door regels en protocollen, maar door de behoefte van de bewoner. Jij durft de ruimte en de vrijheid te nemen om zelfstandig beslissingen te nemen die voor de bewoner het beste zijn. Als verpleegkundige maak je deel uit van het(multidisciplinaire) team en ben je 24/7 medeverantwoordelijk voor de verpleegkundige complexe zorg voor de afdeling. Verder heb je een EVV taak en draai je mee in verpleegkundige diensten voor de hele organisatie. Dit betekent dat collega´s van andere locaties jou kunnen bellen voor een verpleegkundig inhoudelijke vraag. Soms adviseer je op afstand, een andere keer ga je er direct op af. Ook bepaal jij of contact met de arts noodzakelijk is. Kortom: een baan die nooit verveelt!

Wat mag je van Zinzia verwachten?

Allereerst een warm welkom! En natuurlijk collega’s die staan te trappelen om jou te laten kennismaken met Zinzia. Verder:

  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.153,90 (salarisgroep FWG 45, CAO VVT); afhankelijk van kennis & ervaring;
  • Mogelijkheden om parttime te werken (16-32 uur in de week, oproepdienstverband);
  • Mogelijkheden mee te doen aan een programma voor getalenteerde medewerkers;
  • Wil jij je ontwikkelen naar de functie van hbo verpleegkundige? Ook dat kan bij ons;
  • Een goed inwerktraject.

Ben je enthousiast geworden en weet je al waar je wil werken?

Je kunt je sollicitatiebrief en cv  per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Bertine Stegeman (Adviseur HR), via telefoonnummer 06-83124807