Verpleegkundige GRZ

Ben jij een initiatiefrijke professional, die beschikt over de nodige coachingsvaardigheden? Werk je graag in een organisatie die sterk in beweging is en waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Locatie:              Oranje Nassau’s Oord in Wageningen.
Uren:                   16-32 uur per week (in overleg).
Ee
n vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden.

Wat ga je doen?

Als Verpleegkundige GRZ ben je coördinator van zorg op de revalidatieafdeling. Op basis van een persoonlijk toegespitst behandelplan voor de bewoner verleen je samen met het multidisciplinaire team de gewenste zorg en aandacht. Binnen je zorgteam heb je een voortrekkersrol en ben je gefocust op continue verbeteren. Dit bereik je door een goed voorbeeld te geven aan je collega’s. Je betrekt de afdelingsmanager bij de gewenste ontwikkelingen en zorgt ervoor dat in de praktijk alles goed verloopt. Samen met je collega’s en de cliënten creëer je een stimulerende en prettige leefomgeving. Instrueren en begeleiden van medewerkers, vrijwilligers en leerlingen doe je vanuit interne motivatie en kracht. Je draait mee in de 24 uurs-aanwezigheidsdienst en kunt als BHV’er opgeroepen worden bij calamiteiten.

De cliënten op de geriatrische revalidatiezorg verblijven tijdelijk. De dynamiek op de afdeling is zeer afwisselend door de kleurrijke diagnosegroepen. Herstel en revalideren is het doel, hieraan lever jij een belangrijke bijdrage door de cliënten te coachen in hun zelfstandigheid.

Wat vragen wij?

  • Een diploma MBO Verpleegkundige (niveau 4) of diploma HBO-V.
  • Bevoegd en bekwaam in het uitoefenen van verpleegtechnische handelingen en BIG-geregistreerd.
  • Je toont lef om resultaten te bereiken en hanteert hoge kwaliteitsnormen.
  • Ervaring met de revalidatiezorg is een pré.
  • Een dienstverlenende en proactieve instelling.
  • Je bent gedreven, zelfstandig, communicatief vaardig en leergierig.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.
  • Een salaris van maximaal  € 3.153,90 per maand (functiegroep 45) bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende baan? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erwin van der Leeden via 06-10286010.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief en CV o.v.v. vacaturenummer 18-099 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl

Over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of  complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg.
Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen!