Verpleegkundige PG

Locatie:               De Lingehof in Bemmel.
Uren:                   24-32 uur per week (in overleg). Een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden.

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundige PG ben je coördinator van zorg. Op basis van een persoonlijk toegespitst behandelplan voor de bewoner verleen je samen met het multidisciplinaire team de gewenste zorg en aandacht. Binnen je zorgteam heb je een voortrekkersrol en ben je gefocust op continue verbeteren. Dit bereik je door een goed voorbeeld te geven aan je collega’s. Je betrekt de afdelingsmanager bij de gewenste ontwikkelingen en zorgt ervoor dat in de praktijk alles goed verloopt. Samen met je collega’s en de cliënten creëer je een stimulerende en prettige leefomgeving. Instrueren en begeleiden van medewerkers, vrijwilligers en leerlingen doe je vanuit interne motivatie en kracht. Je draait mee in de 24 uur-aanwezigheidsdienst en kunt als BHV’er opgeroepen worden bij calamiteiten.

Hoe ziet jouw team eruit?
Woningen aan de Lingestraat zijn twee-aan-twee geschakeld. Elke woning heeft een woongroep met ongeveer 15 bewoners. Het team bestaat uit ongeveer 15 collega’s die voor beide woongroepen met elkaar samenwerken. Je werkt meestal op één van beide groepen, maar dat kan ook afwisselend zijn. Nieuwe collega’s zijn van harte welkom.

De Lingehof
Verpleeghuis de Lingehof ligt in het hart van het Over-Betuwse dorp Bemmel. Door de dorpse sfeer voelt iedereen uit de streek zich hier onmiddellijk thuis. Je komt te werken in een gebouw waar ruimte is voor 143 bewoners. Op deze locatie bieden we verpleeghuiszorg, revalidatiezorg, daghandeling en hospicezorg aan. Door het brede aanbod van diensten zul je ook veel samenwerken met andere disciplines. De psychogeriatrische afdeling zal de komende jaren nog verder worden gemoderniseerd om kleinschalig wonen mogelijk te maken.

 Wat vragen wij?

  • Een diploma MBO Verpleegkundige (niveau 4) of diploma HBO-V.
  • Bevoegd en bekwaam in het uitoefenen van verpleegtechnische handelingen en BIG- geregistreerd.
  • Je toont lef om resultaten te bereiken en hanteert hoge kwaliteitsnormen.
  • Ervaring met de revalidatiezorg is een pré.
  • Een dienstverlenende en proactieve instelling.
  • Je bent gedreven, zelfstandig, communicatief vaardig en leergierig.

Wat bieden wij?

  • Een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.
  • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.
  • Een salaris van maximaal € 3.153,90 per maand (functiegroep 45) bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Meer informatie?
Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende baan als Verzorgende? Neem dan contact op met het Antoinette Honée, 06-57121183 of Syl van Bommel, 06-13926085.

Solliciteren
Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 19-072 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl

Over Zinzia Zorggroep
Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of  complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg.
Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen!