Verpleegkundige Zinzia

Ben jij die kartrekker waar collega’s zich door laten enthousiasmeren?

Hier ga je werken

Zinzia is een specialist die zorg, welzijn en behandeling biedt aan kwetsbare ouderen. Wij richten ons op ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke problematiek. Zinzia wil bijdragen aan een leven met kleur, onze kernwaarden zijn dan ook Kennis, Liefdevol, Eerlijk, Uniek, Resultaat (KLEUR). Een waardevol leven voor kwetsbare ouderen in verbinding met anderen, vanuit het vanzelfsprekende gevoel jezelf te kunnen zijn. Op meerdere locaties vindt zowel nieuwbouw- als verbouw plaats om kleinschalig wonen mogelijk te maken. Er werken zo’n 900 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers in de vier verpleeghuizen.

“Meedenken over de inhoud van mijn werk vind ik geweldig”

Wat ga je doen?

Als mbo verpleegkundige versta jij je vak. En Zinzia heeft meerdere mogelijkheden op meerdere locaties om dat vak goed en met plezier uit te kunnen oefenen. Jij weet als geen ander wat er speelt op de afdeling. Wat heel goed gaat, vier je met je collega’s. En wat beter kan, bespreek je ook met elkaar. Dit doe je door zelf het voorbeeld te geven. Niet omdat jij het beter weet maar omdat je je werk goed wil doen. Je laat je niet leiden door regels en protocollen, maar door de behoefte van de bewoner. Jij durft de ruimte en de vrijheid te nemen om zelfstandig beslissingen te nemen die voor de bewoner het beste zijn. Als verpleegkundige maak je deel uit van het(multidisciplinaire) team en ben je 24/7 medeverantwoordelijk voor de verpleegkundige complexe zorg voor de afdeling. Verder heb je een EVV taak en draai je mee in verpleegkundige diensten voor de hele organisatie. Dit betekent dat collega´s van andere locaties jou kunnen bellen voor een verpleegkundig inhoudelijke vraag. Soms adviseer je op afstand, een andere keer ga je er direct op af. Ook bepaal jij of contact met de arts noodzakelijk is. Kortom: een baan die nooit verveelt!

Wat mag je van Zinzia verwachten?

Allereerst een warm welkom! En natuurlijk collega’s die staan te trappelen om jou te laten kennismaken met Zinzia. Verder:

  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.153,90 (salarisgroep FWG 45, CAO VVT); afhankelijk van kennis & ervaring;
  • Mogelijkheden om parttime te werken (16-32 uur in de week, oproepdienstverband);
  • Mogelijkheden mee te doen aan een programma voor getalenteerde medewerkers;
  • Wil jij je ontwikkelen naar de functie van hbo verpleegkundige? Ook dat kan bij ons;
  • Een goed inwerktraject.

“Kom vooral bij ons werken als je veranderen leuk vindt!”

Wat neem jij mee?

Wil jij meedenken in het zorgaanbod anno NU? Dan horen we graag jouw ideeën. Uiteraard heb je (bijna) een diploma verpleegkunde niveau 4 (instroom vanuit de “Z” of “B” is ook welkom). Verder:

  • Ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien en om in het weekeinde te werken;
  • Kun je een Verklaring Omtrent het Gedrag aanvragen (en wij helpen je hiermee).

Heb jij diploma MMZ niveau 4 en wil je dolgraag doorleren naar verpleegkundige niveau 4? Ook dan komen we graag met jou in contact!

Waar en voor welke doelgroep wil jíj werken?

Verpleeghuis Oranje Nassau’s Oord (Wageningen)
Een bijzondere locatie op een prachtig landgoed waar dit jaar nieuwbouw plaats vindt met ruimte voor moderne technologieën. Hier biedt Zinzia verpleeghuiszorg, revalidatiezorg, somatiek plus en dagbehandeling. Hoe leuk is het om met al deze disciplines samen te werken!

Verpleeghuis Ruma Kita (Wageningen)
Verpleeghuis Rumah Kita biedt verpleeghuiszorg en is speciaal opgezet voor Indische en Molukse ouderen. Hier ervaar je een warme sfeer en grote betrokkenheid van familie en vrijwilligers. Als professional kom je te werken in een multicultureel team waarbij je leert over de Indische- en Molukse gebruiken. Selamat jalan!

Verpleeghuis de Rijnhof (Renkum)
Vanuit dit huis stap je zo de dorpsstraat op. Op deze kleinschalige locatie biedt Zinzia verpleeghuiszorg en is er ruimte voor veertig bewoners. Warme zorg, dat is wat hier geboden wordt! Iets voor jou?

Verpleeghuis de Lingehof (Bemmel)
Een modern gebouw met een dorpse sfeer waar ruimte is voor 143 bewoners. Hier biedt Zinzia verpleeghuiszorg, revalidatiezorg , somatiek plus, en dagbehandeling. Voor jou als professional een prachtplek om multidisciplinair te werken!

Ben je enthousiast geworden en weet je al waar je wil werken?

Je kunt je sollicitatiebrief en cv  per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met de afdeling HR, via telefoonnummer 0317 – 364 200