Verpleegkundige Zinzia

Ben jij die kartrekker waar collega’s zich door laten enthousiasmeren? Voor Zinzia zoekt All4jobsZorg meerdere verpleegkundigen!

Hier ga je werken

Zinzia is een zorgaanbieder die zich richt op kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke zorgvragen. Zinzia gelooft in de eigenheid van mensen, los van de zorg. Eigen gewoontes. Eigen bijzonderheden. Eigen dromen. Dat is wat het leven kleur geeft. Zinzia zit niet stil: zo vindt er op meerdere locaties nieuwbouw- of verbouw plaats om kleinschalig wonen mogelijk te maken Er werken 900 medewerkers en 500 vrijwilligers op vier locaties in de Gelderse regio’s Veluwezoom, De Vallei en Overbetuwe.

“Meedenken over de inhoud van mijn werk vind ik geweldig”

Wat ga je doen?

Als mbo verpleegkundige versta jij je vak. En Zinzia heeft meerdere mogelijkheden op meerdere locaties om dat vak goed en met plezier uit te kunnen oefenen. Jij weet als geen ander wat er speelt op de afdeling. Wat heel goed gaat, vier je met je collega’s. En wat beter kan, bespreek je ook met elkaar. Dit doe je door zelf het voorbeeld te geven. Niet omdat jij het beter weet maar omdat je je werk goed wil doen. Je laat je niet leiden door regels en protocollen, maar door de behoefte van de bewoner. Jij durft de ruimte en de vrijheid te nemen om zelfstandig beslissingen te nemen die voor de bewoner het beste zijn. Als verpleegkundige maak je deel uit van het(multidisciplinaire) team en ben je 24/7 medeverantwoordelijk voor de verpleegkundige complexe zorg voor de afdeling. Verder heb je een EVV taak en draai je mee in verpleegkundige diensten voor de hele organisatie. Dit betekent dat collega´s van andere locaties jou kunnen bellen voor een verpleegkundig inhoudelijke vraag. Soms adviseer je op afstand, een andere keer ga je er direct op af. Ook bepaal jij of contact met de arts noodzakelijk is. Kortom: een baan die nooit verveelt!

Wat mag je van Zinzia verwachten?

Allereerst een warm welkom! En natuurlijk collega’s die staan te trappelen om jou te laten kennismaken met Zinzia. Verder:

  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.153,90 (salarisgroep FWG 45, CAO VVT); afhankelijk van kennis & ervaring;
  • Mogelijkheden om parttime te werken (16-32 uur in de week, oproepdienstverband);
  • Mogelijkheden mee te doen aan een programma voor getalenteerde medewerkers;
  • Wil jij je ontwikkelen naar de functie van hbo verpleegkundige? Ook dat kan bij ons;
  • Een goed inwerktraject.

“Kom vooral bij ons werken als je veranderen leuk vindt!”

Wat neem jij mee?

Wil jij meedenken in het zorgaanbod anno NU? Dan horen we graag jouw ideeën. Uiteraard heb je (bijna) een diploma verpleegkunde niveau 4 (instroom vanuit de “Z” of “B” is ook welkom). Verder:

  • Ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien en om in het weekeinde te werken;
  • Kun je een Verklaring Omtrent het Gedrag aanvragen (en wij helpen je hiermee).

Heb jij diploma MMZ niveau 4 en wil je dolgraag doorleren naar verpleegkundige niveau 4? Ook dan komen we graag met jou in contact!

Waar en voor welke doelgroep wil jíj werken?

Verpleeghuis Oranje Nassau’s Oord (Wageningen)
Een bijzondere locatie op een prachtig landgoed waar dit jaar nieuwbouw plaats vindt met ruimte voor moderne technologieën. Hier biedt Zinzia verpleeghuiszorg, revalidatiezorg, somatiek plus en dagbehandeling. Hoe leuk is het om met al deze disciplines samen te werken!

Verpleeghuis Ruma Kita (Wageningen)
Verpleeghuis Rumah Kita biedt verpleeghuiszorg en is speciaal opgezet voor Indische en Molukse ouderen. Hier ervaar je een warme sfeer en grote betrokkenheid van familie en vrijwilligers. Als professional kom je te werken in een multicultureel team waarbij je leert over de Indische- en Molukse gebruiken. Selamat jalan!

Verpleeghuis de Rijnhof (Renkum)
Vanuit dit huis stap je zo de dorpsstraat op. Op deze kleinschalige locatie biedt Zinzia verpleeghuiszorg en is er ruimte voor veertig bewoners. Warme zorg, dat is wat hier geboden wordt! Iets voor jou?

Verpleeghuis de Lingehof (Bemmel)
Een modern gebouw met een dorpse sfeer waar ruimte is voor 143 bewoners. Hier biedt Zinzia verpleeghuiszorg, revalidatiezorg , somatiek plus, en dagbehandeling. Voor jou als professional een prachtplek om multidisciplinair te werken!

Ben je enthousiast geworden en weet je al waar je wil werken?

KLIK DAN HIER en stuur uiterlijk 22 april 2019 je actuele cv en korte motivatie naar ons toe. Geef aan voor welke locatie en doelgroep jij belangstelling hebt. Binnen 24 uur kun je van ons een reactie verwachten. We nodigen je dan gelijk uit voor een telefonische intake. Als jij hierna verder wil, volgt binnen een paar dagen een gesprek bij Zinzia.

Wil je eerst een dagje meelopen om de sfeer op de afdeling te komen proeven?

Dat kan natuurlijk. Loop gerust een keer een dagje vrijblijvend mee. Praat met collega’s, vrijwilligers, bewoners en familieleden, proef de sfeer en stel vooral veel vragen. Geef het aan in je motivatiebrief, dan bespreken we dat met Zinzia en organiseren we een afspraak.

Bel of app dan naar Annette Stuurwold van All4jobsZorg (recruiter) op 06-10222088

Zinzia heeft de werving van deze procedure voor nieuwe collega’s uitbesteed aan All4jobsZorg.