Verzorgende gerontopsychiatrie

Locatie:               Rumah Kita in Wageningen
Uren:                    24-28 uur per week

Is de specialistische verpleeghuiszorg helemaal jouw ding?
Ben jij een deskundig verzorgende IG en heb je affiniteit met gerontopsychiatrie? Het werk binnen de gerontopsychiatrie is elke dag weer anders en vraagt van jou veel creativiteit en deskundigheid in de omgang met cliënten. Ben jij in staat om met sensitiviteit, fijnzinnigheid en humor voor een prettige en veilige sfeer in de woning te zorgen? Wij hebben een leuke uitdaging voor je!

Wat ga je doen?
In de functie van Verzorgende op afdeling lotus 4 van Rumah Kita bied je onze bewoners de dagelijkse verzorging aan de hand van hun persoonlijke zorgplan. Jij bewaakt en bevordert de kwaliteit van zorg. Je draagt bij aan een sfeervolle, veilige en gezellige leefomgeving, , door het bieden van structuur en rust. Ook heb je een actieve rol in het bedenken en uitvoeren van activiteiten voor bewoners. Daarnaast begeleid je leerlingen, vrijwilligers en stagiaires.

Wat vragen wij?

  • Een diploma MBO Verzorgende of vergelijkbare opleiding (niveau 3).
  • Ervaring met de doelgroep gerontopsychiatrie is een pré.
  • Je vindt het belangrijk om individuele aandacht te geven aan de bewoners (al naargelang hun behoefte) en ziet deze vorm van zorg als minstens zo belangrijk als de lichamelijke zorg. Je bent daarbij kritisch op de invloed van jouw  eigen gevoelens, gedachten en gedrag op het gedrag van de bewoners.
  • Je staat open voor scholing, bijscholing, supervisie en intervisie.
  • Je hebt cultuurspecifieke  interesse in onze bewonersgroep. Je houding en gedrag pas  je aan op de culturele achtergrond van de bewoner (Presentie) zodat hij/zij de kans heeft zich begrepen te voelen.
  • Je toont lef om resultaten te bereiken en hanteert hoge kwaliteitsnormen.
  • Je bent goed in plannen en organiseren.

Wat bieden wij?

  • Een salaris van maximaal €2.668,93 per maand (functiegroep 35) bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
  • In principe voor 1 jaar. Op grond van je werkervaring en goede referenties is een vast contract bij Zinzia bespreekbaar.
  • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s met veel ruimte om je talenten te ontwikkelen.

Over Zinzia Zorggroep
Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of  complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique van der Goes, sr. clustermanager Rumah Kita Lotus1 en 4 en Nachtdienst, telefoonnummer 06-83200271. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om een ochtend mee te lopen.

Solliciteren
Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 19-056 per e-mail sturen naar vacatures@zinzia.nl.