Verzorgende IG

Locatie:        De Rijnhof, Renkum
Uren:             in overleg, mogelijkheid tot een vaste aanstelling

Over Zinzia Zorggroep
Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen!

Middenin de dorpsstraat van Renkum staat de Rijnhof, waar we somatische zorg verlenen aan onze 40 bewoners. Doordat de Rijnhof middenin de samenleving staat is het een erg gezellige en toegankelijke locatie, die door al onze bewoners en medewerkers erg op prijs wordt gesteld. Het dorpse gevoel van Renkum leeft voort in de Rijnhof en maakt het daardoor een unieke locatie!

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG versta jij je vak. Wij zijn op zoek naar een verzorgende die op een professionele manier dichtbij de bewoners staat en een bijdrage levert aan de kwaliteit van zorg. Je maakt onderdeel uit van een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld. Elke dag opnieuw bekijk je wat er nodig is om de bewoner een fijne dag te bezorgen. Samen met je collega’s creëer je een stimulerende en prettige leefomgeving voor de bewoners. Op basis van een persoonlijk behandelplan verleen je samen met het team de gewenste zorg en aandacht aan de bewoners. Familie, mantelzorgers en collega’s spelen hierbij natuurlijk een belangrijke rol. Loopt de dag anders dan de planning? Niet altijd leuk, maar dat is wat werken in de zorg nu zo gevarieerd maakt.

Binnen Zinzia Zorggroep wordt leren en ontwikkelen gestimuleerd. Vanuit die visie zul je onderdeel zijn van de teams op de Rijnhof om zo met elkaar de kwaliteit van zorg te blijven verbeteren.

Wat vragen wij?

  • Een diploma MBO verzorgende (niveau 3)
  • Bevoegd en bekwaam in het uitoefenen van verzorg technische handelingen
  • Je vindt het belangrijk om individuele aandacht te geven aan de bewoners en ziet dit als minstens zo belangrijk als de lichamelijke zorg.
  • We vinden het belangrijk dat je aansluit bij onze kernwaarden: Kennis, Liefdevol, Eerlijk, Uniek, Resultaat (KLEUR).

Wat bieden wij?

  • Een salaris van maximaal € 2.668,93 per maand (functiegroep 35) bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van scholing.
  • Mogelijkheden om parttime te werken.
  • Verlenging of vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden.
  • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chantal de Vries, sr. clustermanager, telefoonnummer 06-83074128 .

Solliciteren
Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 19-071 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl.