Verzorgende IG voor 6 maanden (ZZP’ers)

Hier ga je werken

Zinzia is een zorgaanbieder die zich richt op kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke zorgvragen. Zinzia gelooft in de eigenheid van mensen, los van de zorg. Eigen gewoontes. Eigen bijzonderheden. Eigen dromen. Dat is wat het leven kleur geeft. Zinzia zit niet stil: zo vindt er op meerdere locaties nieuwbouw- of verbouw plaats om kleinschalig wonen mogelijk te maken. In januari 2020 gaan we verhuizen naar een nieuwbouw op het landgoed Oranje Nassou’s Oord. Het wordt prachtig (meer informatie vind je op onze website www.zinzia.nl). De voorbereidingen zijn in volle gang. Omdat we een uitbreiding van plaatsen PG krijgen, zullen we de bestaande teams opnieuw indelen en zoeken we nieuwe collega’s die ons kunnen ondersteunen in het realiseren van deze mooie ontwikkeling. Momenteel werken er 900 medewerkers en 500 vrijwilligers op vier locaties in de Gelderse regio’s Veluwezoom, De Vallei en Overbetuwe.

Wat ga je doen?

Om de periode van de verhuizing te overbruggen en afwezigheid van vaste collega’s te vervangen, zijn wij voor de locatie Oranje Nassau Oord per direct op zoek naar zelfstandige Verzorgenden IG (ZZP’ers) voor de duur van een half jaar (tot en met maart 2020). Je wordt flexibel ingezet op meerdere woningen om de krapte binnen de teams op te vangen en biedt extra ondersteuning in het proces van de verhuizing van onze bewoners.

Wie ben jij als professional?

Als verzorgende IG versta jij je vak. Elke dag opnieuw bekijk je wat er nodig is om een bewoner een fijne dag te bezorgen. Familie, mantelzorgers en collega’s spelen hierbij natuurlijk een belangrijke rol. Loopt de dag anders dan de planning? Niet altijd leuk, maar dát is wat werken in de zorg nu zo gevarieerd maakt. Bij Zinzia houden we van medewerkers die lef hebben om zelfstandig besluiten te nemen die passen bij de zorg en welzijn van een bewoner. Jij kan voor iemand net het verschil zijn tussen een doorsnee dag en een geweldige beleving. En daarom heb je voor dit vak gekozen toch?

Geen bewoner is hetzelfde; en dat geeft nou precies de glans aan mijn werk!”

Wat neem jij mee?

Is zorg voor jou meer dan het goed verzorgen van een cliënt? Dan horen we graag jouw ideeën. Uiteraard heb je een diploma verzorgende IG (niveau 3) en ben je als zelfstandige zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van je bekwaam- en bevoegdheden. Verder:

  • Ben je flexibel inzetbaar voor 24-32 uur per week;
  • Ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien (ook in het weekeinde)
  • Heb je een positieve werkhouding en dit draag je ook uit naar je collega’s;
  • Kun je een Verklaring Omtrent het Gedrag overleggen (wij helpen je hiermee).

Ben je enthousiast geworden?

Je kunt je motivatie en cv per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met de afdeling HR, via telefoonnummer 0317 – 364 200