Verzorgende PG

Ben jij een initiatiefrijke verzorgende, die beschikt over het nodige inlevingsvermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Locatie:          Oranje Nassau’s Oord in Wageningen, psychogeriatrie
Uren:              24–32 uur per week. De vacature is in eerste instantie voor een jaar. Verlenging of een vaste aanstelling behoort daarna tot de mogelijkheden

Wat ga je doen?

Als Verzorgende bied je onze bewoners de dagelijkse verzorging aan de hand van hun persoonlijke zorgplan. Je draagt bij aan een sfeervolle, veilige en gezellige leefomgeving. Ook heb je een actieve rol in het bedenken en uitvoeren van activiteiten voor bewoners. Het begeleiden van leerlingen, stagiaires en vrijwilligers behoort tot de mogelijkheden.

Wat vragen wij?

  • Een diploma MBO Verzorgende of vergelijkbare opleiding (niveau 3).
  • Je toont lef om resultaten te bereiken en hanteert hoge kwaliteitsnormen.
  • Een dienstverlenende en proactieve instelling.
  • Je bent goed in plannen en organiseren.
  • Je bent flexibel, gedreven en communicatief vaardig.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.
  • Een salaris van € 2.668,93 per maand (functiegroep 35) bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
  • Verlenging of vaste aanstelling behoort zeker tot de mogelijkheden.
  • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elianne Vink, Afdelingsmanager, telefoonnummer 06-22705464.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 18-102 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl.

Over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te zijn in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen!

Werken bij Zinzia betekent zowel excellente zorg bieden als radicaal mensgericht werken. Bij ons staat de mens voorop, zowel de bewoner als jij als professional. Met de bewoners van ons verpleeghuis bouw je een band op. Samen kijk je hoe de zorg het beste aan kan sluiten bij de eigen gewoontes van de bewoners. Daarnaast krijg je bij Zinzia veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en om zelf invloed te hebben op je eigen werk. Ook is Zinzia constant in ontwikkeling. Zo vindt er op meerdere locaties nieuwbouw- of verbouw plaats om kleinschalig wonen mogelijk te maken.

In de locatie Oranje Nassau’s Oord werk je op een plek met een rijke geschiedenis gecombineerd met een levendige sfeer. De geschiedenis is overal voelbaar. In het statige gebouw, op het prachtige uitgestrekte landgoed. Op deze locatie bieden we verpleeghuiszorg, revalidatiezorg en dagbehandeling aan. Door het brede aanbod van diensten zul je ook veel samenwerken met andere disciplines. In 2019 wordt nieuwbouw gerealiseerd voor de psychogeriatrische afdeling om kleinschalig wonen mogelijk te maken. In deze aanbouw zal veel ruimte komen voor prettige ontmoetingsruimtes en moderne technologieën.

Werk je graag in een organisatie die sterk in beweging is, waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen en waar je mee kunt denken over het werken in een kleinschalige setting? Dan verwelkomen wij je graag bij Zinzia Zorggroep.