Verzorgende

Ben jij de initiatiefrijke medewerker die wij zoeken en beschik je over het nodige inlevingsvermogen?

Locatie:           Rumah Kita in Wageningen, afdeling Kleinschalig Wonen.
Uren:                in overleg. De vacature is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Een eventuele verlenging behoort tot de mogelijkheden.

Wat ga je doen?

Je werkt tijdens je dienst samen met collega’s om de bewoners die in woningen van 6 bewoners leven zo optimaal mogelijk te verzorgen en te begeleiden. Je werkt vanuit de relatie, hebt oprechte aandacht voor de bewoner en zijn familie en/of naasten en sluit nauw aan bij hun vragen. Je weet familie/naasten te betrekken bij vragen, dilemma’s, mogelijkheden en beslissingen in de zorg en welzijn van de bewoner. Je voert verpleegtechnische handelingen uit. Je draagt bij aan een sfeervolle, veilige en gezellige woonomgeving. Ook heb je een actieve rol in het bedenken en uitvoeren van activiteiten voor bewoners. Daarnaast begeleid je leerlingen, vrijwilligers en stagiaires.

Groep bewoners

Binnen KSW woont een populatie van bewoners met psychogeriatrische achtergrond, zij delen de overeenkomst dat zij gebaat zijn bij de nabijheid die kleinschalig wonen biedt.

Rumah Kita

Als je bij Rumah Kita in Wageningen werkt ben je actief in een verpleeghuis dat speciaal is opgezet voor Indische en Molukse ouderen. Het sluit aan op de behoefte en gewoonten van de 160 bewoners en ook het eten, de toko, de feestdagen en de jaarlijkse Pasar Malam ademen die sfeer uit. De medewerkers kennen de cultuur goed en een aantal teamleden spreekt Bahasa. Het sfeervolle gebouw heeft kleinschalige woningen. Wil jij op deze bijzondere en sfeervolle locatie werken?

 Wat vragen wij?

 • Een diploma MBO Verzorgende of vergelijkbare opleiding (niveau 3).
 • Ervaring met de doelgroep psychogeriatrie en/of gerontopsychiatrie is een pré.
 • Je toont lef om resultaten te bereiken en hanteert hoge kwaliteitsnormen.
 • Je bent in staat om individuele aandacht te geven aan de cliënten (al naargelang de behoefte van de cliënt) en ziet deze vorm van zorg als minstens zo belangrijk als de lichamelijke zorg.
 • Je bent bereid tot zelfreflectie ten aanzien van het effect van jouw eigen gedrag op het gedrag van de cliënt. Met andere woorden: de medewerker is bereid te kijken naar de invloed van haar/zijn eigen gevoelens, gedachten en gedrag op het gedrag van de cliënt.
 • Je kijkt niet alleen naar de cliënt, maar ook naar de interactie tussen jezelf, de cliënt en de gevolgen daarvan. Je onderkent het belang van eenheid in behandelstrategieën.
 • Je bent flexibel in de zorg en kunt je houding/benadering aanpassen aan datgene wat de cliënt nodig heeft.
 • Je hebt een dienstverlenende en proactieve instelling en bent goed in plannen en organiseren.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.
 • Een salaris tot € 2.668,93 per maand (functiegroep 35) bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
 • Een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging of vaste aanstelling.

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe Verzorgende? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief o.v.v. 18-093 naar vacatures@zinzia.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark Kuilder, Afdelingsmanager, via telefoonnummer 06-51826528. Algemene informatie over onze organisatie vind je op www.zinzia.nl

 Ben jij geïnteresseerd in een uitdagende baan? Bij Zinzia krijg je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen

* Aan iedere nieuwe medewerker wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd