Verzorgende

Tijdelijk ervaring opdoen in de zorg of op zoek naar een tijdelijke job? Ter vervanging tijdens zwangerschapsverlof zijn we op zoek naar een initiatiefrijke verzorgende, die beschikt over het nodige inlevingsvermogen.

Locatie: Rumah Kita in Wageningen, afdeling Gerontopyschiatrie
Uren: 16 uur per week
Periode: 1 maart 2018 tot 1 juli 2018

Functie

Als Verzorgende bied je onze bewoners de dagelijkse verzorging aan de hand van hun persoonlijke zorgplan. Je draagt bij aan een sfeervolle, veilige en gezellige leefomgeving. Ook heb je een actieve rol in het bedenken en uitvoeren van activiteiten voor bewoners. Daarnaast begeleid je leerlingen, vrijwilligers en stagiaires.

 Wij vragen

 • Een diploma MBO Verzorgende of vergelijkbare opleiding (niveau 3).
 • Ervaring met de doelgroep psychogeriatrie en/of gerontopsychiatrie is een pré.
 • Je toont lef om resultaten te bereiken en hanteert hoge kwaliteitsnormen.
 • Je bent in staat om individuele aandacht te geven aan de cliënten (al naargelang de behoefte van de cliënt) en ziet deze vorm van zorg als minstens zo belangrijk als de lichamelijke zorg.
 • Je bent bereid tot zelfreflectie ten aanzien van het effect van jouw eigen gedrag op het gedrag van de cliënt. Met andere woorden: de medewerker is bereid te kijken naar de invloed van haar/zijn eigen gevoelens, gedachten en gedrag op het gedrag van de cliënt.
 • Je kijkt niet alleen naar de cliënt, maar ook naar de interactie tussen jezelf, de cliënt en de gevolgen daarvan. Je onderkent het belang van eenheid in behandelstrategieën.
 • Je bent flexibel in de zorg en kunt je houding/benadering aanpassen aan datgene wat de cliënt nodig heeft.
 • Je hebt een dienstverlenende en proactieve instelling en bent goed in plannen en organiseren.
 • Je hebt cultuurspecifieke interesse in de doelgroep, bereidheid basiskennis- en begrip op te doen, cultuuraspecten toe te passen in dagelijks werk en omgang met bewoners, houding en gedrag aan te passen op de culturele achtergrond van de cliënt (presentie), zodat hij/zij de kans heeft zich begrepen te voelen. Daarnaast heb je kennis van en begrip voor de geschiedenis van de doelgroep en de cultuurspecifieke rituelen.

 Wij bieden

 • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.
 • Een salaris tot € 2.566,28 per maand (functiegroep 35) bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
 • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.

 Over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen!

 Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark Kuilder, afdelingsmanager Rumah Kita, telefoonnummer 06-51826528.

 Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 17-083 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl.