Verzorgende somatiek Bemmel

Ben jij een initiatiefrijke verzorgende, die beschikt over het nodige inlevingsvermogen? Werk je graag in een organisatie die sterk in beweging is en waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou

Locatie:               De Lingehof in Bemmel.
Uren:                   16-24 uur per week

Jouw werk

Als Verzorgende bied je onze bewoners de dagelijkse verzorging aan de hand van hun persoonlijke zorgplan. Je draagt bij aan een sfeervolle, veilige en gezellige leefomgeving. Ook heb je een actieve rol in het bedenken en uitvoeren van activiteiten voor bewoners. Daarnaast begeleid je leerlingen, vrijwilligers en stagiaires.

Jouw team

Lingestraat 9-14 zijn 2 van elkaar gescheiden woongroepen. Het team bestaat uit ongeveer 12 collega’s die voor beide woongroepen met elkaar samenwerken. Je werkt afwisselend op één van beide groepen. De woongroepen zijn kleinschalig opgezet, waarbij we zoveel mogelijk proberen een thuissituatie te creëren. De bewoners blijven vaak langer op de afdeling. Er is een diversiteit aan zorgvraag op verschillende gebieden. Het team is betrokken, er hangt een gezellige sfeer.

De Lingehof

Verpleeghuis de Lingehof ligt in het hart van het Over-Betuwse dorp Bemmel. Door de dorpse sfeer voelt iedereen uit de streek zich hier onmiddellijk thuis. Je komt te werken in een modern gebouw waar ruimte is voor 143 bewoners. Op deze locatie bieden we verpleeghuiszorg, revalidatiezorg, daghandeling en hospicezorg aan. Door het brede aanbod van diensten zul je ook veel samenwerken met andere disciplines. De psychogeriatrische afdeling zal de komende jaren nog verder worden gemoderniseerd om kleinschalig wonen mogelijk te maken.

Jouw kwaliteiten

  • Een diploma MBO Verzorgende of vergelijkbare opleiding (niveau 3).
  • Ervaring met de doelgroep Somatiek is een pré.
  • Je toont  lef om resultaten te bereiken en hanteert hoge kwaliteitsnormen.
  • Een dienstverlenende en proactieve instelling.
  • Je bent goed in plannen en organiseren.
  • Je bent flexibel, gedreven en communicatief vaardig.

Jij krijgt

  • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.
  • Een salaris van € 2.566,28 per maand (functiegroep 35) bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van scholing.

Meer informatie?

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende baan als Verzorgende? Neem dan contact op met het Miriam Schats, 06-83806068.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 19-005 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl

Over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of  complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen!