Verzorgende Somatiek ouderenzorg Wageningen

Ben jij een initiatiefrijke verzorgende, die beschikt over het nodige inlevingsvermogen? Werk je graag in een organisatie die sterk in beweging is en waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Locatie:               Oranje Nassau’s Oord in Wageningen.
Uren:                   minimaal 16 uur per week voor de duur van een jaar.
Verlenging of vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden.

Wat ga je doen?

Als Verzorgende bied je onze bewoners de dagelijkse verzorging aan de hand van hun persoonlijke zorgplan. Je draagt bij aan een sfeervolle, veilige en gezellige leefomgeving. Ook heb je een actieve rol in het bedenken en uitvoeren van activiteiten voor bewoners. Daarnaast begeleid je leerlingen, vrijwilligers en stagiaires.

Locatie Amaliahof/ Wilhelminahof

Als Verzorgende werk je op onze afdeling Amaliahof/ Wilhelminahof (Somatiek). Er wordt sinds kort gewerkt in drie teams. Ieder team bestaat uit ongeveer tien collega’s. Samen ben je verantwoordelijk voor goede zorg en dienstverlening van ongeveer elf cliënten. Het werken in kleinere teams is volop in ontwikkeling. Daarin vinden we jouw bijdrage belangrijk.

Wat vragen wij?

  • Een diploma MBO Verzorgende of vergelijkbare opleiding (niveau 3).
  • Ervaring met de doelgroep somatiek is een pré.
  • Je toont  lef om resultaten te bereiken en hanteert hoge kwaliteitsnormen.
  • Een dienstverlenende en proactieve instelling.
  • Je bent goed in plannen en organiseren.
  • Je bent flexibel, gedreven en communicatief vaardig.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.
  • Een salaris van maximaal € 2.668,93 per maand (functiegroep 35) bij een fulltime dienstverband. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van scholing.

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende baan? Voor meer informatie kun je contact opnemen met team Amaliahof na 11.00 uur via telefoon 0317-3644267 of met Miriam Schats (Afdelingsmanager) op telefoonnummer 06-83806068.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 18-111 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl

Over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of  complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen!