Vervolgrevalidatie

Na revalidatie in een verpleeghuis van Zinzia wordt de revalidatie vervolgt als u weer thuis woont. In uw eigen vertrouwde omgeving. Een revalidatietraject is tenslotte niet van de ene op de andere dag voorbij. De therapeuten van Zinzia blijven voor u klaarstaan. Zo zorgen we samen dat u zich thuis weer goed kunt redden. Heeft u voldoende aan eerstelijns revalidatie door bijvoorbeeld de fysiotherapeut, ook dan kunt u voor behandeling nog gewoon bij ons terecht.

Al onze therapeuten zijn gespecialiseerd in zorg aan ouderen. Mensen die langskomen voor vervolgrevalidatie hebben vaak problemen op meerdere vlakken. Zij hebben bijvoorbeeld moeite met de persoonlijke verzorging, traplopen, buiten wandelen en/of huishoudelijke taken. Daarom is het belangrijk dat de verschillende professionals goed samenwerken. Daar besteden we bij Zinzia veel aandacht aan.

Zorg op maat
Tijdens uw revalidatie in het verpleeghuis zag u uw eigen team van professionals. U kent uw behandelaren dus al: de fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist en/of diëtist. Als u naar huis gaat, blijft uw team waar nodig intact.

Op locatie of thuis
U kunt voor behandeling langskomen op de locatie waar u heeft gerevalideerd. U kunt daar ook gebruikmaken van andere voorzieningen, zoals het restaurant en het grand café. Afhankelijk van uw revalidatiedoel en uw mogelijkheden kunnen wij ook bij u thuis langskomen voor de vervolgrevalidatie.

Klik hier voor de folder Geriatrische revalidatie zorg

Indicatie en kosten
Voor vervolgrevalidatie heeft u geen aparte indicatie nodig. De indicatie loopt door vanuit de revalidatie in het verpleeghuis. Met een indicatie wordt uw ondersteuning grotendeels vergoed. U betaalt wel een eigen bijdrage. Eerstelijns behandeling, zoals behandeling van de fysiotherapeut wordt gefinancierd door de aanvullende verzekering en/of de basisverzekering. Op de pagina ‘belangrijke cliëntinfo‘ vindt u meer informatie over de financiële aspecten van de zorg.