Kennismaking

U zoekt zorg, voor uzelf of voor iemand in uw omgeving. Wilt u informatie over bijvoorbeeld opname, revalidatie, dagbehandeling of behandeling thuis? Of vindt u het prettig dat we u rondleiden door een van onze  huizen? Neemt u dan contact op met ons klantbureau via onderstaand nummer:

Belt u naar: 088 311 42 00

U hoeft bij het klantbureau alleen uw gegevens door te geven en uw indicatie van het CIZ. Er wordt een afspraak met u gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Afhankelijk van uw vraag en uw behoefte kan een maatschappelijk werker of cliëntadviseur van Zinzia telefonisch contact met u opnemen. 

Overweegt u bij ons te komen wonen of dagbehandeling te volgen? Dan kunt u een afspraak maken voor een rondleiding in het huis naar uw keuze. Wilt u vanuit uw huis zorg ontvangen? Dan komt de maatschappelijk werker of cliëntadviseur bij u thuis langs. Bij Rumah Kita is de afspraak op locatie, zodat u meteen even de sfeer kunt proeven. Mocht het niet mogelijk zijn om te komen, dan bezoeken wij u alsnog thuis. Samen bespreekt u de mogelijkheden.

Het kan ook zijn dat u vanuit het ziekenhuis tijdelijk bij ons komt wonen om te revalideren. Dan krijgen wij uw gegevens door van het ziekenhuis. U hoeft zelf niets te doen, wij nemen contact met u op.

Wilt u zorg van Zinzia ontvangen? Klik hier voor meer informatie.