Ga naar de inhoud

Medewerkers & vrijwilligers

Vrijwilliger worden Zorg Wageningen

Niet alleen onze werknemers, maar ook vrijwilligers zijn onmisbaar voor kwetsbare ouderen die zorg nodig hebben. Zij maken net dat extraatje mogelijk. Een wandeling maken, een spelletje doen, de krant doornemen. Dingen die de dag van onze bewoners kleur geven.

Werk dat ertoe doet

Haalt u voldoening uit warm, persoonlijk contact? Voor de bewoners van onze vier verpleeghuizen en gasten in onze twee hospices zijn wij regelmatig op zoek naar werknemers en vrijwilligers.

Word vrijwilliger bij Zinzia

En vrijwilligerswerk, dat hoeft niet veel tijd te kosten. Als u af en toe een uurtje over heeft, kunt u al veel betekenen. Een fietstocht maken, een boek voorlezen. Helpen bij maandelijkse evenementen, op de woning of samen met een bewoner de was doen. Kleine dingen die vaak een groot effect hebben. Want veel mensen leven door simpel contact helemaal op. Wilt u ook iets voor een ander betekenen? Solliciteer direct.

Voor werknemers van Zinzia

Werkt u bij Zinzia, meld u dan aan via intranet. Op dit platform vindt u meer interne communicatie, van bedrijfsnieuws tot updates, en documentatie zoals personeelshandleidingen en formulieren.

Betekenisvolle rol in welbevinden van naasten

Bij Zinzia geloven we sterk in het belang van familiebetrokkenheid bij de zorg voor onze bewoners. Familieleden spelen een onschatbare rol in het leven van hun naasten en dragen bij aan hun welbevinden. Uw aanwezigheid en liefdevolle steun zijn van onschatbare waarde. Open communicatie met het zorgteam en uw naaste is cruciaal. Het delen van herinneringen, interesses en het ondersteunen van activiteiten versterkt de band en creëert positieve ervaringen. Uw betrokkenheid bij de zorgplanning en het zoeken naar emotionele ondersteuning indien nodig, zijn tekenen van zorgzaamheid. Samen werken we aan een warm welkom en ondersteunende omgeving waarin onze bewoners comfortabel kunnen leven. Uw betrokkenheid maakt een verschil en wordt diep gewaardeerd. Heeft u hier vragen over, neem dan contact met ons op.