Ga naar de inhoud

Wonen met zorg

Warm welkom bij Zinzia

We willen allemaal zo lang mogelijk in onze vertrouwde omgeving blijven wonen. Maar soms is dat niet haalbaar. Wij creëren een warme, gastvrije zorgomgeving die voelt als thuis. Met de vrijheid om te genieten van de dingen die u graag doet, met ondersteuning die u nodig heeft, of het nu voor langere of kortere periode is.

Voor een leven met kleur

We begrijpen en respecteren dat iedereen uniek is en daarom bieden wij zorg aan die daarop aansluit. Bij de eigenheid van mensen. Met al hun gewoonten, bijzonderheden, behoeften en dromen. Wij bieden ondersteuning in dagelijkse activiteiten, sociale interactie en andere aspecten die bijdragen aan het welbevinden van de bewoners. Dit doen we samen met het netwerk van de bewoner en onze vrijwilligers, informele ondersteuning noemen we dat.

Welke zorg heeft u nodig?

Het vinden van de juiste zorg kan soms een uitdaging zijn, vooral als u niet zeker weet welke zorg het beste past bij uw situatie of die van uw dierbare. Daarbij helpen wij u graag. We haken in op de zorgvragen van vandaag én morgen; gastvrij, nabij en open, altijd met het oog op de toekomst.

Antwoord op onze veelgestelde vragen

Hoe kan ik een rondleiding krijgen?
Worden familieleden betrokken bij de zorgplanning?
Zijn er recreatieve activiteiten beschikbaar voor bewoners?
Worden de kosten voor wonen met zorg gedekt?
Hoe kan ik een plaatsing regelen voor wonen met zorg?
Wat is wonen met zorg?

Niet gevonden waar u naar op zoek was? Probeer ook eens