Ga naar de inhoud

Hospice

Wat is een hospice?

Hospicezorg is zorg voor mensen in de laatste fase van hun leven. In onze hospices De Goudvlinder en De Zijdevlinder bieden we stervensbegeleiding waarbij rust en aandacht centraal staan.

Warme, huiselijke omgeving

In een warme, huiselijke omgeving ondersteunen we u of uw naaste zoveel mogelijk. Door er voor u te zijn en waar mogelijk de pijn te verzachten. U leeft en woont zo veel mogelijk op uw eigen manier. Met familie en vrienden om u heen. Daar sluiten wij met onze zorg bij aan.

Bent u op zoek naar een hospice in Renkum, Barneveld, Veenendaal, Ede, Wageningen, Huissen, Gendt, Elst, Haalderen, Angeren, Ressen, of Amerongen? Wij bieden op twee locaties in de regio stervensbegeleiding. Hospice De Goudvlinder is een kleinschalig hospice in Bemmel. Dit hospice is onderdeel van verpleeghuis De Lingehof. Hospice De Zijdevlinder is een kleinschalig hospice in Wageningen en is gevestigd in verpleeghuis Rumah Kita.

Hospice palliatief terminale zorg

Zinzia biedt in de hospices zorg en ondersteuning wanneer genezing niet meer mogelijk is. Hierbij richten wij ons op de kwaliteit van leven van onze gasten en hun naasten. Deze zorg staat bekend als palliatieve zorg.

Wilt u hospicezorg regelen?

In onze hospices De Goudvlinder en De Zijdevlinder bieden wij palliatief terminale zorg om de kwaliteit van leven in de laatste levensfase zo hoog mogelijk te houden. Heeft u vragen over kosten, wachtlijsten of eigen bijdrage? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Antwoord op onze veelgestelde vragen

Hoe kan ik de hospices van Zinzia ondersteunen?
Kan familie blijven in het hospice?
Hoe wordt de hospicezorg gefinancierd?
Wie komt in aanmerking voor liefdevolle stervensbegeleiding?

Download meer informatie

Bekijk onze selectie informatieve documenten, die waardevolle inzichten en ondersteuning kunnen bieden in hospicezorg.