Ga naar de inhoud

Over Zinzia

Warm welkom

Bij Zinzia verwelkomen we onze bewoners met open armen en bieden we een warme en gastvrije omgeving waarin ze zich thuis kunnen voelen. We streven naar persoonlijke zorg en betrokkenheid, waarbij we elk individu behandelen met respect en aandacht voor hun unieke behoeften.

Geschiedenis

Ontdek de rijke geschiedenis van Zinzia en hoe we zijn uitgegroeid tot een toonaangevende zorgorganisatie in de regio. Sinds onze oprichting hebben we ons ingezet voor het leveren van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan ouderen, met een focus op kwaliteit, innovatie en betrokkenheid.

Bestuur & management

Maak kennis met ons toegewijde bestuur en managementteam, die zich inzetten voor het realiseren van onze missie en visie. Samen werken we aan het creëren van een inspirerende en zorgzame omgeving waarin bewoners kunnen gedijen en genieten van een betekenisvol leven.

Direct naar

Ontdek onze waardevolle samenwerkingen, bekijk onze recente jaarverslagen en leer meer over onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Met één klik kun je snel de gewenste informatie vinden.

Veelgestelde vragen

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over onze organisatie, onze zorgdiensten en meer. We begrijpen dat u mogelijk vragen heeft over wie we zijn en wat we doen, en we staan ​​klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen meer te weten te komen over Zinzia en onze diensten.