Ga naar de inhoud

Dagbehandeling

Langer zelfstandig thuis wonen

Merkt u dat bepaalde dingen niet meer zo soepel gaan naarmate u ouder wordt? Stribbelt uw lichaam soms tegen of merkt u dat u vaker dingen vergeet? Zinzia biedt dagbehandeling, zodat u of uw dierbare met onze deskundigheid, ondersteuning en aandacht langer zelfstandig thuis kan blijven wonen.

Als het alleen niet meer lukt

Iedereen streeft ernaar om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. De dagbehandeling van Zinzia, op een aantal vaste momenten per week, draagt hieraan bij. Wij bieden dagbehandeling op twee van onze vier locaties: Oranje Nassau’s Oord (ONO) in Wageningen (dagbehandeling Het Reeënbosch) en De Lingehof in Bemmel (Dagbehandeling De Appelbloesem). De dagbehandeling is op beide locaties geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 en 16.00 uur.

Wat houdt dagbehandeling in?

Dagbehandeling betekent dat u tijdens een behandelperiode zelfstandig thuis blijft wonen en behandelingen volgt op een van onze twee behandellocaties. Door bijvoorbeeld in beweging te zijn met een beweegagoog of doordat u met behulp van een logopedist uw spraak verbetert, kunt u zich langer zelfstandig thuis redden.

Welke dagbehandeling heeft u nodig?

Zinzia biedt ondersteuning in dagelijkse activiteiten, sociale interactie en andere aspecten die bijdragen aan het welbevinden van onze cliënten en de kwaliteit van leven. Voor een leven met kleur. Neem contact met ons op om te kijken of dagbehandeling uw welbevinden, of dat van uw naaste, kan bevorderen. We helpen u graag.

Antwoord op onze veelgestelde vragen

Is er een wachtlijst voor dagbehandeling?
Wordt de dagbehandeling vergoed?
Hoe vaak kan ik deelnemen aan de dagbehandeling?
Welke activiteiten worden aangeboden tijdens de dagbehandeling?
Voor wie is dagbehandeling geschikt?

Niet gevonden waar u naar op zoek was? Probeer ook eens