Ga naar de inhoud

Leer & ontwikkel bij Zinzia

Investeer in je groei en ontwikkeling

Bij Zinzia geloven we sterk in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. We bieden een breed scala aan leer- en ontwikkelingsprogramma’s om jou te helpen je vaardigheden te verbeteren, je kennis te vergroten en je carrière te bevorderen. Of je nu net begint in de zorg of een ervaren professional bent, bij Zinzia zijn er mogelijkheden om te leren en te groeien.

Ontwikkel jezelf

Zinzia wil investeren in de zorg van de toekomst. Innoveren. Daarom werken we veel samen met diverse opleidingsinstituten. En hebben we de online leeromgeving ‘Mijn Leerplein’ opgezet. Werk je bij Zinzia, dan kun je je altijd blijven ontwikkelen. Ontdek waar jouw kracht ligt.

Ben je BBL-student?

Wij hebben regelmatig opleidingsplaatsen voor studenten van de volgende BBL-opleidingen:

Niveau 2

Helpende Zorg en Welzijn

Niveau 3

Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG)

Niveau 4

Maatschappelijke Zorg (MZ) en Verpleegkundige

Dit is waar Zinzia aan bijdraagt

Kennis & kans

Blijven leren en kansen benutten.

Liefdevol

Nabij te zijn en vanuit je hart aan te sluiten bij de ander.

Eerlijk

Oprechte aandacht en open over wat je kunt bieden.

Uniek

Iedereen voelt zich gezien, als uniek persoon en respecteert de ander.

Resultaat

Gericht zijn op een positieve opbrengst en een gezonde bedrijfsvoering

Mijn Leerplein

Zinzia wil vooroplopen als het gaat om professionele, veilige zorg. Daarom werken we veel samen met kennisinstituten en universiteiten. Alle kennis binnen Zinzia is per thema gebundeld in ‘Mijn Leerplein’. Dit is een online leeromgeving die volop in ontwikkeling is. Alle medewerkers hebben toegang tot inspirerend en effectief studiemateriaal.

We leren van elkaar

In de zorg zijn we nooit uitgeleerd. Bij Zinzia durven we elkaar aan te spreken. Staan open voor kritiek. En we leren van onze fouten en van elkaar. In een veilige omgeving, waarin we ook complimenten geven. Regelmatig zoomen we uit van onze alledaagse werkpraktijk. We analyseren bijvoorbeeld situaties met video-opnamen.

Persoonlijke groei

Goede zorg draait om meer dan alleen zorg-technisch handelen. Het gaat om verbinding maken met de cliënt. Vanuit die verbinding zoek je creatieve oplossingen. Daarbij zet je je persoonlijke talenten en mogelijkheden in. Bij Zinzia stimuleren we persoonlijke groei waar we kunnen. Dat verhoogt het werkplezier én de kwaliteit van de zorg.