Ga naar de inhoud

Werken

Bekijk onze vacatures en vind jouw ideale baan bij Zinzia

Bij Zinzia willen we dat iedereen tot zijn recht komt. Wij ontdekken graag wat er voor jou toe doet zodat je alle kansen en talenten kan benutten. Bekijk al onze vacatures.

Als medewerker of vrijwilliger krijg je veel ruimte. Ruimte om je werk op jouw manier vorm te geven én om te ontdekken. Ontdek wat ertoe doet voor de bewoners en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Want werken bij Zinzia, dat is werken met je hart.

Werken vanuit je hart

Met aandacht, respect en enthousiasme. Vanuit de wens om kwetsbare ouderen de beste zorg te bieden die ze kunnen krijgen. Deskundige zorg, persoonlijk en flexibel. Wij besteden veel aandacht aan opleiding en bijscholing. Want door blijvend te leren kom je verder. Pas jij bij ons? Ontdek het zelf en bekijk onze vacatures!

Waarom werken in de zorg?

Bij Zinzia vinden we het belangrijk, dat je werk doet dat bij je past. Haal jij veel energie uit het opbouwen van een band met bewoners en liefdevol verzorgen? Zorg die het leven van de bewoner kleur geeft? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je weten waar jij bij kunt ondersteunen?

Oefening en training

Alledaagse dingen

Vermaak en plezier

Voor een leven met kleur

Wij vinden het belangrijk dat jij werk doet dat bij je past. Dat je daarin kunt blijven groeien en dat jij je eigen draai aan je werk kunt geven. Zodat je kunt zeggen: hier ben ik op mijn plek. Samen met jou gaan we voor integrale levenskwaliteit. Deskundige zorg, die bijdraagt aan een leven met kleur. Onze werkwijze is daar helemaal op ingericht. Je werkt slim, zodat je veel tijd overhoudt voor de bewoners en je hen ook echt leert kennen. Daarmee maak jij een kleurrijk leven mede mogelijk.