Ga naar de inhoud

Verpleeghuiszorg

Warm Welkom bij Zinzia

De zorg in onze verpleeghuizen Oranje Nassau’s Oord (ONO), Rumah Kita, De Lingehof en De Rijnhof richt zich op kwetsbare ouderen met dementie, complexe lichamelijke problemen en/of psychogeriatrische klachten.

Vier locaties in Gelderland

Zinzia is er voor alle kwetsbare ouderen die onze deskundigheid, ondersteuning en aandacht nodig hebben. We richten ons op complexe, individuele zorgvragen op vier verschillende locaties verspreid over provincie Gelderland.

In Oranje Nassau’s Oord (ONO), Rumah Kita en De Lingehof ondersteunen we mensen met dementie of lichamelijke klachten. In De Rijnhof wonen mensen met lichamelijke klachten. Wij stemmen onze zorg af op wat u wilt, kunt en belangrijk vindt, zodat u comfortabel en zelfstandig kunt leven.

Specialistische verpleeghuiszorg

In onze verpleeghuizen staan toegewijde teams van verschillende professionals voor u klaar, waaronder verzorgenden, verpleegkundigen en gespecialiseerde artsen zoals de specialist ouderengeneeskunde. Daarnaast zijn er fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten.

Meer over verpleeghuiszorg

Om in aanmerking te komen voor een plek in een van onze verpleeghuizen is een indicatie nodig. Deze kunt u aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Met deze indicatie wordt een groot deel van uw zorg vergoed, hoewel u wel een eigen bijdrage betaalt.

Meer weten

Kunnen we iets anders voor u betekenen?

Bij Zinzia staat uw welzijn centraal. We streven naar een positieve ervaring tijdens uw verblijf bij ons. Mocht u ergens tegenaan lopen of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Kunnen we iets anders voor u betekenen?

Een warm welkom bij Zinzia

Wij nemen de ruimte om aan te sluiten bij wat mensen willen en vragen. Waarbij we uitgaan van de eigenheid van mensen. Want iedereen heeft weer zijn eigen gewoontes, bijzonderheden, behoeften en dromen.