Ga naar de inhoud

Aanvullende diensten

Een leuk uitstapje maken, iets lekkers eten in onze horeca of uw kleren laten wassen.  Goede zorg is belangrijk, maar prettig wonen houdt nog veel meer in. Daarom kunt u in het verpleeghuis van allerlei diensten gebruikmaken. Voor een makkelijker, comfortabeler en aangenamer leven. En ook hierin heeft u iets te kiezen. Want wat prettig wonen is, dat bepaalt ieder mens zelf.

Veel zaken zijn standaard goed geregeld als u bij ons woont. Lekker eten en drinken, en frisgewassen beddengoed. Sommige extra’s worden niet vergoed vanuit uw indicatie. Maar het is wel fijn als u daar toch voor kunt kiezen. Zoals voor dat leuke uitstapje. Een glas wijn of bier op zijn tijd. Dat valt allemaal onder aanvullende producten en diensten wonen met zorg.

De aanvullende producten en diensten, zoals een kopje koffie in het restaurant, kunt u betalen met uw eigen Zinzia Servicepas.

Elk huis een eigen aanbod
De aanvullende diensten waar u uit kunt kiezen verschillen per locatie. Omdat we ze altijd afstemmen op wat de bewoners belangrijk vinden. De wasservice zit overal in het aanbod. Net als een abonnement voor telefoon, televisie en radio. Op sommige locaties is een winkeltje aanwezig. Of kunt u een extra ruimte huren. Uiteraard rekenen wij schappelijke prijzen voor deze diensten.