Ga naar de inhoud
Geplaatst op 3 oktober 2023

25 jaar De Lingehof, wat was het een feest!

Afgelopen zaterdag vierden we het 25-jarig bestaan van De Lingehof. Wat een ontzettend gezellige en feestelijke dag was het, met optredens, foodtrucks en vermaak voor de kinderen. Het kan ook bijna niet anders dan gezellig zijn met zo’n 400 man!

Veel oud-medewerkers kwamen het jubileum meevieren, maar ook mensen uit de omgeving kwamen een kijkje nemen. Zo stonden collega’s opeens oog in oog met collega’s die ze al een paar jaar niet meer hadden gezien of liep je zomaar je vroegere buurvrouw tegen het lijf. De dag werd dan ook gekenmerkt door mooie en bijzondere momenten van herkenning en ontmoeting.

Er waren verschillende optredens tijdens het feest. Zangeres (én medewerker) Ingrid Striek kreeg de bezoekers aan het dansen en in de Lingetuin was er zelfs polonaise met rolstoelen. Daar krijg je trek van, dus er zijn zeker 300 pannenkoeken en eenzelfde hoeveelheid stokjes saté doorheen gegaan! En dan hebben we het nog niet eens over de frietjes ?

Nog even nagenieten? Of achteraf meegenieten omdat je er helaas niet bij kon zijn? Dat kan met de foto’s hieronder. En aan iedereen die heeft meegeholpen deze dag tot een succes te maken: bedankt!

Natuurlijk kan taart niet ontbreken bij een verjaardag, dus wordt er binnenkort op alle afdelingen binnen De Lingehof nog een lekkere taart bezorgd.