Ga naar de inhoud
Geplaatst op 19 maart 2024

Aan de slag met meer dan 100 mensen tijdens ZinziaDoet!

Op 15 en 16 maart was het tijd voor ZinziaDoet! We sloten hiermee aan bij NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Met in totaal meer dan 100 mensen gingen we aan de slag, verdeeld over onze 4 locaties. Onder hen waren medewerkers, vrijwilligers, verwanten en buurtgenoten. Ook onze samenwerkingspartner in scholingen en trainingen SVOZ kwam met een aantal medewerkers meehelpen, vanuit hun eigen MVO-initiatief. En bij Rumah Kita had zelfs een hele schoolklas zich via NLdoet opgegeven om te helpen, hoe leuk is dat!

Wat hebben we aangepakt?
Het blijft iedere keer weer verrassend hoeveel je kunt doen in een ochtendje: er zijn tafels geschuurd en gelakt, balkons en terrassen opgefrist, kasten opgeruimd en gesorteerd, hulpmiddelen schoongemaakt en doekjes gehaald over plekken die soms vergeten worden. Natuurlijk mocht een lekkere lunch als bedankje niet ontbreken.

Fijn én gezellig om samen de handen uit de mouwen te steken en zo bij te dragen aan het woongenot van de bewoners. Ook leuk om te zien dat er nieuwe connecties werden gelegd, bijvoorbeeld tussen een buurtbewoner en Zinzia vrijwilligers uit dezelfde buurt.

Bekijk hieronder de foto’s voor een impressie van de twee ZinziaDoet! ochtenden.

Bedankt!
Aan iedereen die heeft geholpen: ontzettend bedankt! Dankzij jullie gaan onze locaties weer fris en fruitig het voorjaar in!