Ga naar de inhoud
Geplaatst op 23 december 2021

Burgemeester Lingewaard steekt medewerkers hart onder de riem

Nelly Kalfs, burgemeester van de gemeente Lingewaard, heeft gisteren (22 dec.) een bezoek gebracht aan verpleeghuis De Lingehof. Onlangs kreeg De Lingehof te maken met meerdere coronabesmettingen en moesten de medewerkers alle zeilen bijzetten voor de zorg aan de bewoners. Ze werden bijgestaan door veel vrijwilligers, vrienden en verwanten.

De Lingehof coronavrij

We zijn erg blij te kunnen melden dat De Lingehof nu weer coronavrij is. Het was een goed moment voor de burgemeester om de medewerkers te bezoeken. Ze ging met hen in gesprek en hielp een handje mee in het serveren van de maaltijden. De medewerkers waardeerden haar komst enorm. De burgemeester stak hen een hart onder de riem met haar komst en met een mooie persoonlijke en handgeschreven brief. Tevens bracht ze voor elke afdeling iets lekkers mee.

Persoonlijke brief

De persoonlijke brief van de burgemeester aan onze medewerkers delen we hieronder graag met u:

“De druk op de zorg, op jullie, blijft hoog. Het hoge aantal coronagevallen en overlijdens in jullie huis zal de nodige impact op jullie hebben. Als burgemeester heb ik diep respect voor de “uitvoering”. Daar vallen jullie ook onder. Corona vergt veel van jullie. En jullie blijven dat met niet aflatende inzet doen. Ook mooi om te zien dat jullie hulp zoeken en hulp krijgen. Chapeau!.
Ik ben erg trots op jullie. Ik hoop dat jullie bij tijd en wijle je rust kunnen pakken en ook kunnen genieten van de feestdagen.

Hartelijke groet,
Nelly, burgemeester Lingewaard