Ga naar de inhoud
Geplaatst op 15 juni 2020

Cliënten dagcentra weer welkom

Vanwege de coronapandemie waren de dagcentra van Zinzia sinds 21 maart gesloten voor cliënten. We zijn verheugd te kunnen meedelen dat cliënten met ingang van 17 juni a.s. weer welkom zijn op de volgende dagcentra:

  • Dagcentrum Het Reeënbosch (Oranje Nassau’s Oord, Wageningen)
  • Dagcentrum De Appelbloesem (De Lingehof, Bemmel)

Voor onze locatie in Barneveld: Rumah Maluku, geldt dat we open gaan op 6 juli a.s.

Richtlijnen

Om op veilige wijze open te kunnen gaan, hanteren we de richtlijnen van het RIVM. Een samenvatting van de richtlijnen zoals we die hanteren vindt u in een grafische weergave. KLIK HIER om deze weergave te openen. Ondanks de maatregelen die we nemen kunnen we het risico op het binnenhalen en verspreiden van het coronavirus niet geheel uitsluiten. Wij vinden het belangrijk dat bezoekers zich hiervan bewust zijn en hebben hen hierover geïnformeerd zodat zij zelf kunnen aangeven of ze al dan niet de dagcentra willen bezoeken.

Geen contact reguliere bewoners

Binnen onze locaties hebben we de ingebruikname van onze dagcentra zo georganiseerd, dat onze reguliere bewoners en de cliënten van de dagcentra niet met elkaar in contact komen om besmettingen zo goed mogelijk te voorkomen.  

Inmiddels zijn de eerste contactpersonen van de cliënten geïnformeerd over de richtlijnen, het vervoer en de manier waarop cliënten kunnen aangeven of ze de dagcentra weer willen bezoeken.  

Welkom!

Hoewel het spannend blijft zijn we ook blij dat we cliënten van de dagcentra weer mogen verwelkomen. Ook vinden we het fijn dat de mantelzorgers weer wat ontlast worden door het openstellen van de dagcentra. We beseffen dat het een drukke tijd voor hen was.